Spontan Party cu tunuri de zapada, un atelier de creatie si reduceri de iarna, in acest weekend, la Iulius Town Timisoara (P)

O lume a distractiei si a premiilor te asteapta, in acest weekend, la Iulius Town Timisoara. Aduna-ti prietenii la o petrecere tematica, unde zapada va fi invitatul special!


Esti sufletul petrecerii si ii molipsesti pe ceilalti cu energia ta? Atunci, vino la Spontan Party, sambata, 18 ianuarie 2020, in Piateta Familly Plaza din Iulius Gardens, si arata-ne cat de bine stii sa te distrezi!

Cei care nu s-au bucurat suficient de zapada o vor face acum.

Si asta pentru ca petrecerea este una speciala, cu tunuri de zapada. Nu uita sa te imbraci in tinuta de munte si sa ii aduci cu tine si pe prietenii tai! Distractia va incepe la ora 13 si va tine pana la 21. Mai multe detalii pe pagina de Facebook Spontan Events. 

Din joaca au aparut idei care au schimbat lumea. Asa ca, ii incurajam pe copii sa fie creativi si sa descopere lucruri noi.

Vino cu cel mic la Atelierul de creatie by Bianca Potyesz, duminica, de la ora 11, in Piateta Intersport. Editia din aceasta saptamana este  dedicata „baloanelor colorate”.

Totodata, sambata si duminica, intre orele 18 – 19,30, la patinoarul Dream Ice vor avea loc concursuri pentru iubitorii dansului pe gheata. Vino sa ne arati cele mai bune miscari ale tale, iar noi te premiem cu vouchere la magazinul Grid si restaurantul Daily!

Nu uita nici de campania noastra de reduceri Winter Sale! Aceasta se desfasoara pana pe 31 ianuarie, iar ca sa te inscrii, trebuie sa cumperi din magazinele Iulius Town conform pragurilor de minimum 150, 300 sau 500 de lei.

Vino cu bonurile la Centrul Info! La 150 de lei ai sansa sa castigi un voucher de 25 lei, la 300 de lei, un voucher de 60 lei, iar pentru cumparaturi de 500 de lei, valoarea voucherului este de 100 de lei. Participarea la campanie se face in baza regulamentului disponibil pe site-ul Iulius Town. (I.P.)

Leave a Reply