Cine este noul comisar sef al Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorului – Regiunea Vest Timis, functie pe care si-o dorea cu ardoare “justitiara” Mihaela Ignat

Surpriza de proportii la varful Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorului – Regiunea Vest Timis, unde era iminenta numirea in functia de comisar sef regional a Mihaelei Ignat, una dintre femeile active din PNL Timis.


Daca in alte situatii, cum a fost instalarea lui Cosmin Buboi la carma Inspectoratului de Stat pentru Controlul in Transportul Rutier (ISCTR) Timis, s-au oferit anumite derogari politice de imagine, iar candidatii cu probleme si-au indeplinit visul de a deveni directori, in cazul Mihaelei Ignat, lucrurile au stat diferit.

Conducerea PNL Timis nu a trecut cu vederea implicarea acesteia in scandalul penal care a zguduit Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor Timis, in vara anului trecut, cand si-a denuntat la parchet doua subalterne, pe care le-au si ridicat procurorii DNA, astfel ca a sustinut instalarea in functia de conducere de la nivel regional a unei persoane fara probleme de imagine.

Este vorba despre Claudia Besileu, consilierul juridic al Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorului – Regiunea Vest Timis, care a fost delegata in functia de comisar sef regional, Mihaela Ignat ramanand, in continuare, comisar sef adjunct, avandu-i in subordine doar pe protectorii consumatorilor din judetul Timis.

Jurista Claudia Besileu este membra a PNL Timis, inscrisa in partid in ultimii ani, este casatorita, mama a doua fete, iar sotul acesteia, Marinica Besileu, a fost, pana de curand, unul dintre grefierii cu greutate de la Curtea de Apel Timisoara.

Sa mai spunem ca Claudia Besileu il inlocuieste pe Sorin Susanu, fostul comisar sef regional, care a fost detasat la conducerea CRPC Regiunea Vest Timis de la OPC Brasov. (Mara Ion)

Sursa foto: deBanat.ro

Leave a Reply