O noua misiune a CCIA Timis in SUA. Firmele banatene pot participa in stand colectiv la Festivalul “Ziua Romaniei pe Broadway” (P)

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis organizeaza, in perioada 14 – 23 mai 2020, o noua misiune economica multisectoriala in Statele Unite ale Americii, la New York si Miami.


Programul misiunii economice cuprinde, printre altele, articiparea la intalniri de tip B2B, menite identificarii de noi posibilitati de afaceri si stabilirii de contacte directe cu firme americane, in functie de interesul exprimat, dar si vizitarea si/sau participarea in stand colectiv la Festivalul „Ziua Romaniei pe Broadway”.

„Romania’s Day on Broadway” este un eveniment unic, recunoscut de autoritatile orasului New York, dedicat valorilor si traditiilor culturale romanesti. Romania este singura tara din lume care isi serbeaza ziua pe celebrul bulevard. Festivalul reuneste, pe langa artisti si mestesugari, oameni de afaceri romani si americani din toate Statele Unite cat si turisti din intreaga lume.

Costul participarii la misiunea economica este 2740 euro pentru membri CCIAT si include:

  • Bilet avion Lufthansa Timisoara – Frankfurt – New York / retur Miami – Frankfurt – Munchen – Timisoara;
  • Bilete avion United Airlines/ Delta Airlines pe ruta New York – Miami;
  • Cazare 5 nopti la Millennium Hilton Hotel 4**** New York (14-19.05.2020);
  • Cazare 5 nopti la The Gates Hotel South Beach – a Doubletree by Hilton 4* Miami (19-24.05.2020);
  • Asistenta din partea CCIAT pe perioada desfasurarii misiunii.

Datorita cresterii pretului biletului de avion, costul deplasarii creste in functie de data confirmarii si rezervarii biletului. Ulterior inscrierii, vor fi transmise toate informatiile utile referitoare la documente, servicii incluse, program detaliat etc. (I.P.)

NOTA: Informatii suplimentare si confirmari la tel. 0372 185 285, e-mail: sstoianov@cciat.com, dra Stana Stoianov, director DREMA.

Leave a Reply