Shopping, distractie si creativitate, la Iulius Town Timisoara! Continua campania Winter Sale, cu reduceri de pana la 80% (P)

In acest weekend prelungit, Iulius Town isi intampina clientii cu targuri tematice, sesiuni prelungite de shopping si concursuri la patinoar, dar si ateliere de creatie pentru prichindei.


De vineri pana duminica, inclusiv, in perioada 24 – 26 ianuarie 2020, timisorenii isi pot completa sesiunile de shopping de la brandurile preferate cu obiectele din cadrul Targului de Bijuterii si Accesorii Fashion, ce va avea loc la demisolul Iulius Mall.

Expozantii isi asteapta clientii cu cercei, coliere, bratari, dar si alte accesorii atractive, care sa completeze perfect tinutele sezonului.

Totodata, la parterul Iulius Mall are loc si Targul de Produse Naturale si Handmade, de unde clientii isi pot achizitiona miere, creme, uleiuri, ceaiuri si tincturi din plante, produse de ingrijire corporala, cosmetice sau chiar obiecte decorative. De asemenea, se vor gasi si suplimente care ofera beneficiile naturii, dar si dulciuri de casa, cu gust autentic.

Duminica, 26 ianuarie, intre orele 11 – 13, copiii au ocazia sa isi dezvolte latura artistica in cadrul atelierelor de creatie sustinute de Bianca Potyesz. Evenimentul va avea loc in Piateta Intersport, iar tema de saptamana aceasta este Copacul Veseliei.

Prichindeii vor realiza un copac colorat, pe care, la final, il vor primi cadou, pentru a le aminti de experienta minunata. Toate materialele sunt puse la dispozitie de Iulius Town, iar participarea este gratuita, in limita locurilor disponibile.

De asemenea, continua campania Winter Sale, in cadrul careia pasionatii de shopping se pot bucura de reduceri de pana la 80% la magazinele preferate.

Cei care vin la patinoar pot combina distractia cu premii oferite de restaurantul Daily si magazinul Grid. Vino si tu in Iulius Town sa vezi ce evenimente ti-am pregatit! (I.P.)

Leave a Reply