Sindicalistul Dumitru Coarna, un nou ultimatum pentru ministrul Marcel Vela si directorul sau de cabinet, Traian Berbeceanu! Vrea sa-i fie transmis “in timp util” planul de reorganizare al MAI

Reorganizarea Ministerului Afacerilor Interne incepe sa-i dea batai de cap liderului Sindicatului National al Politistilor si Personalului Contractual (SNPPC), Dumitru Coarna, care-i someaza pe conducatorii ministerului sa-i transmita “in timp util” documentele referitoare la modificarile ce urmeaza a fi operate in sistem.


“Va rugam sa faceti demersuri legale pentru a ne fi puse la dispozitie aceste documente, in timp util, etapizat, functie de momentul elaborarii lor, pentru a le analiza si a formula puncte de vedere avizate, dat fiind faptul ca FNSPPC, in calitate de federatie reprezentativa din punct de vedere juridic, reprezinta interesele profesionale si economico-sociale a peste 40.000 de politisti si personal contractual”, mentioneaza Coarna intr-o adresa trimisa la MAI, in atentia ministrului Marcel Vela si a directorului sau de cabinet, Traian Berbeceanu.

De altfel, nu este pentru prima data cand agentul de politie pensionat la 45 de ani, Dumitru Coarna, se foloseste de retorica ultimatumului, in relatia sa cu noii conducatori ai MAI, ceea ce nu s-a intamplat niciodata pe vremea cand ministerul era condus de pesedista Carmen Dan.

La inceputul lunii decembrie 2019, Dumitru Coarna l-a avertizat pe Marcel Vela ca, daca angajatilor MAI nu le vor fi acordate toate sporurile si drepturile salariale, in 2020, va scoate politistii in strada.

“Am fost tot timpul lasati la coada clasamentului bugetarilor, din diferite motive, nu ne-au suportat, i-am retinut, i-am arestat, le-am probat activitatile infractionale unora din politică. Le-am transmis prin diferite canale ca, dupa Sarbatori, ne pregatim de actiuni de protest, pentru ca nu vom accepta sa fim din nou calcati in picioare si sa devenim sacrificatii de serviciu ai lui Vela si ai altora ca el”, avertiza Dumitru Coarna, luna trecuta. (V.E.)

7 thoughts on “Sindicalistul Dumitru Coarna, un nou ultimatum pentru ministrul Marcel Vela si directorul sau de cabinet, Traian Berbeceanu! Vrea sa-i fie transmis “in timp util” planul de reorganizare al MAI

  1. Un bagator de seama cu pretentii de atotstiutor, acest Dumitru Coarna… Pacat ca in ministerul asta bagatorii de seama au ajuns sa fie formatori de opinie, iar sudorii si soferii au ajuns ministri si secretari de stat.

  2. plan de reorganizare melitia: nu fac nimic. Interlopii si huliganii terorizeaza orasele. Vezi cazul Anina unde zilnic fac liniute cu masini si merg cu 100 la ora prin oras. Daca-i chemi, militia face misto de tine si anunta huliganii ca tu i-ai chemat. Sa-i dea afara pe toti si sa aduca din Rusia cativa bine platiti. Momentan, militia e inutila.

  3. Luptati, sa fie bine platiti cei cinstiti,afara din sistem colaboratorii mafiilor care au distrus Romania…etc

  4. Coarna nu a comentat pe timpul gastii Carmen,nu ptr.ca i-ar fi fost teama ci din politete.Gasca Carmen nu merita totusi nici cel mai mic respect.A ajuns minustru ptr.ca s-a tavalit cu Dragnea.Acest idiot sl politicii romanesti a adus in politica toate femeile pe care le-a folosit….Nu numai ca le-a introdus in politica ,le-a promovat in detrimentul multor membrii P.S.D.curati si inteligenti.

  5. Imbecil de sindicalist ticalos nemernic al jegurilor si scursurilor corupte din Pulitia Romana,un ticalos nemernic ca tine nu are nici o relevanta privind reformarea Politiei total corupte din Romania.

Leave a Reply