Salonul Industriei Usoare de la Timisoara, primul eveniment din calendarul expozitional al CCIA Timis pentru anul 2020 (P)

Editia de primavara a Salonului Industriei Usoare inaugureaza calendarul expozitional al Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Timis pentru anul in curs.


Astfel, in perioada 12 – 16 februarie 2020, Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timis gazduieste o noua editie a Salonului Industriei Usoare, eveniment devenit traditional in randul expozitiilor de profil din vestul tarii, o gala a tendintelor modei in sezonul iarna-primavara 2020.

Peste 60 de firme din intreaga tara, producatori si comercianti, vor expune spre vanzare, la preturi promotionale, o gama diversificata de articole de imbracaminte, tricotaje, lenjerie intima, incaltaminte, marochinarie, pielarie, blanarie, accesorii. Nu vor lipsi nici produsele cosmetice si naturiste, parfumuri, bijuterii din aur si argint, gablonturi, articole de artizanat, decoratiuni hand made, dulciuri etc.

De Valentine’s Day, Salonul Industriei Usoare ofera vizitatorilor ocazia de a alege cele mai frumoase si speciale cadouri pentru cei dragi. Ca la toate editiile anterioare, Targul de Produse Traditionale din exteriorul CRAFT intampina publicul vizitator cu produse specifice de sezon.

Expozitia este deschisa de miercuri pana sambata, intre orele 10 – 20, iar duminica intre orele 10 – 18. Intrarea este libera. (I.P.)

Nota: Informatii suplimentare la tel. 0741700153, e-mail: aculea@cciat.ro, Aurora Culea – organizator expo.

 

 
Leave a Reply