Doi soti au decedat intr-un tragic accident de circulatie produs pe o sosea din Timis. Cauza tragediei, drum alunecos si neadaptarea vitezei

O noua zi neagra pentru circulatia rutiera din judetul Timis, unde o sosea alunecoasa, graba si neatentia la volan au dus la tamponarea frontala a doua autoturisme.


Tragicul accident s-a produs, azi-dimineata, pe DN6, intre localitatile Lovrin si Sannicolau Mare, din cauza unui sofer care, intr-o curba, nu a adaptat viteza la conditiile de drum si a derapat pe contrasens, unde a intrat in coliziune cu un alt autoturism, care se deplasa regulamentar.

In urma impactului violent, un autoturism a ramas pe sosea, blocand ambele sensuri de circulatie, iar cel de-al doilea a fost aruncat in afara partii carosabile.

„La locul interventiei s-au deplasat de urgenta doua autospeciale de stingere cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD, o autospeciala de transport persoane si victime multiple, 14 pompieri si patru echipaje SAJ.

In autoturismul aflat in afara parti carosabile se aflau 5 persoane (3 barbati, 1 femeie si un copil de aproximativ 3 luni). 3 persoane au fost trasportate la spital de catre echipajele SAJ . O persona a fost transportata la spital de echipajul SMURD. La locul interventiei se afla un barbat care va fi transportat la spital cu elicopterul SMURD”, a transmis Elena Megherea, purtatorul de cuvant al ISU Timis. Din nefericire, conducatorul autoturismului care a patruns pe contrasens si sotia sa, care se afla pe bancheta din fata, au decedat.

Un alt accident rutier in care au fost implicate doua autoutilitare cu 8 persoane s-a produs, in jurul orei 9, pe DJ 692, la iesirea din satul Gelu, spre municipiul Timisoara. In urma accidentului au rezultat 6 victime, pe care salvatorii le-au gasit constiente, dar cu politraumatisme. Acestea au fost preluate de ambulantele aflate la fata locului si transportate la UPU Timisoara. (V.E.)

Leave a Reply