Grefierii din Timisoara continua protestele impotriva eliminarii pensiilor speciale. “Palatul Dicasterial a tras obloanele!”

Grefierii din Palatul Dicasterial din Timisoara inca nu s-au resemnat, dupa aprobarea proiectului de lege care prevede eliminarea pensiilor speciale.


Daca in urma cu doua zile, cand in Camera Deputatilor s-a supus la vot aceasta initiativa legislativa a PNL, grefierii si intreg personalul auxiliar din cadrul instantelor de judecata din Timisoara (Judecatorie, Tribunal si Curtea de Apel) au decis sa intrerupa total activitatea la serviciile de grefa, arhiva, registratura, astazi protestul s-a reluat, insa la o scara mai redusa.

Adica, s-au tras obloanele la Palatul Dicasterial, dupa cum ne-a comunicat judecatorul Cristian Pup, purtatorul de cuvant al Curtii de Apel, doar doua ore si jumatate, de la 10 la 12,30.

“Prin urmare, cetatenii / justitiabilii, avocatii, consilierii juridici, etc sunt rugati sa transmita documentele doar prin posta, posta electronica sau fax”, se mentioneaza in comunicatul primit de la Curtea de Apel Timisoara. (G.I.)

 

Leave a Reply