Presa din Republica Moldova a anuntat numirea basarabeanului Alexandru Mutruc in functia de secretar de stat in Romania, in timp ce agentia rusa de stiri Sputnik a ignorat evenimentul cu desavarsire

Numirea basarabeanului Alexandru Mutruc, de la PMP Timis, in functia de secretar de stat la Ministerul Transporturilor a starnit interesul publicatiilor de limba romana de dincolo de Prut, care nu au ezitat sa consemneze evenimentul.


Atat Radio Chisinau, cat si TV8 au publicat, zilele trecute, stiri despre numirea tanarului originar din Republica Moldova intr-o functie guvernamentala, in patria-mama, in timp ce Sputnik, agentia de propaganda a Kremlinului in Romania si Moldova, a ignorat subiectul cu desavarsire.

“Premierul roman Ludovic Orban a numit un nou secretar de stat la Ministerul Transporturilor in locul lui Valeriu Lupu, care si-a dat demisia dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier si nu le-a permis politistilor sa-i recolteze probe biologice, pentru a stabili daca nu a urcat la volan in stare de ebrietate.

Functia de secretar de stat i-a fost oferita basarabeanului Alexandru Mutruc, in varsta de 31 de ani. Acesta si-a facut studiile la Facultatea de Constructii a Universitatii Politehnice din Timisoara si a fost pana acum consilier al deputatului Cornel Samartinean“, puncteaza Stela Mihailovici, de la TV8. (Mara Ion)

Leave a Reply