Targ de blanuri si piele, targ de antichitati si un atelier de creatie pentru copii, in acest weekend, la Iulius Town Timisoara (P)

Vizita din acest weekend de la Iulius Town Timisoara va fi completata cu noi propuneri de shopping, dar si activitati captivante pentru cei mici.


De vineri, 31 ianuarie 2020, pana duminica, 2 februarie, la demisolul Iulius Mall Timisoara va avea loc Targul de Blanuri si Piele. O geanta din piele, care se asorteaza la orice tip de tinuta, sau o caciula din blana, ce va rezista de-a lungul timpului, vor face look-ul tau sa devina unic si elegant. Daca iti doreai de mult timp o haina de blana la un pret atractiv acum este momentul sa o gasesti la Iulius Town Timisoara.

In aceeasi perioada, doar ca la parterul Iulius Mall Timisoara, va avea loc si Targul de Antichitati. Cei care sunt in cautarea unor piese de mobilier unicat sau colectionarii de monede, care vor sa isi completeze albumele cu banuti din alte secole, sunt asteptati la targ. Ceasuri de vintage, tablouri, vinyl-uri sau bijuterii sunt disponibile pentru toti iubitorii de antichitati.

Cat timp parintii admira oferta targurilor, copiii se pot plimba cu trenuletul, la demisolul din Iulius Mall. Vineri, 31 februarie, mica garnitura va functiona in intervalul 15 – 20, iar sambata, 1 februarie, si duminica, 2 februarie, intre orele 10 – 15 si 16 – 22. Copiii vor pleca intr-o calatorie amuzanta si isi vor face noi prieteni.

Mult, foarte mult sclipici si tot atat de multe inimioare vor fi duminica, 2 februarie, in Piateta Intersport. Cei mici sunt asteptati la Atelierul de Creatie sustinut de Bianca Potyesz, de la ora 11, sa isi puna imaginatia la incercare. Toate materialele sunt puse la dispozitie de Iulius Town, iar participarea este gratuita, in limita locurilor disponibile. Copiii pot lua acasa inimioarele create.

Vino in acest weekend impreuna cu cel mic in Iulius Town Timisoara sa descoperiti impreuna ce surprize v-am pregatit! (I.P.)

 

Leave a Reply