RAZIE. Mai multe ascunzatori de marfa ale contrabandistilor de tigari din Piata Iosefin, descoperite de jandarmii din Gruparea Mobila Timisoara

Gruparea de Jandarmi Mobila “Glad Voievod” Timisoara si Directia Regionala Vamala Timisoara au desfasurat, joi, 6 februarie, actiuni in echipaje mixte, in scopul prevenirii si combaterii comertului cu produse de contrabanda.


Pe timpul acestor actiuni, in zona Iosefin din municipiul Timisoara au fost depistati trei barbati care detineau, in locuri ascunse din apropierea pietei, pachete cu tigari nemarcate fiscal, de contrabanda, dar si o femeie “sageata”, care oferea spre comercializare astfel de pachete cu tigari.

Un alt barbat a fost depistat pe o strada situata in zona Calea Aradului din municipiul Timisoara, in timp ce transporta, in doua sacose, pachete cu tigari nemarcate fiscal.

“Jandarmii au stabilit identitatea persoanelor in cauza si au predat Directiei Regionale Vamale Timisoara cele 515 pachete cu tigari gasite asupra acestora, in vederea luarii masurilor ce se impun”, ne-a transmis lt. col. Emilia Finata, ofiterul de presa al Gruparii de Jandarmi Mobila “Glad Voievod” Timisoara. (I.P.)

Leave a Reply