PE SURSE. Abia iesit la pensie, fostul inspector sef adjunct al IPJ Arad si-a gasit un job unde este coleg cu… interlopul Utu Rohozneanu

Abia pensionat dintr-o profesie pe care a slujit-o cu devotament si credinta timp de 30 de ani, fostul inspector sef adjunct al IPJ Arad, comisarul sef Nicolae Batran, 55 de ani, a si fost angajat de o firma cunoscuta din orasul de pe Mures.


In conditile in care, in ultimii opt ani, ofiterul a avut in subordine serviciile Criminalistic, Arme, Economic, Judiciar si, mai ales, Investigatii Criminale, iesirea sa la pensie nu putea sa fi ignorata de baietii rai din lumea interlopa, cei dupa care Nicolae Batran a tot alergat sa-i prinda.

Daca a reusit sau nu sa-i duca in spatele gratiilor, aproape ca nu mai conteaza, cata vreme, acum, a decis sa-si puna experienta de copoi in slujba lor si sa devina unul dintre angajatii lor de lux.

Astfel, colonelul in rezerva Nicolae Batran a acceptat functia de director la Dey Protect & Guard, firma de protectie si paza condusa din umbra de nimeni altul decat Dan Les, unul dintre cei mai cunoscuti interlopi din Arad, care a suferit mai multe condamnari pentru infractiuni cu violenta.

Este posibil ca oferta facuta politistului sa fi fost de nerefuzat, precum in Godfather, pentru ca nici n-a mai contat faptul ca, in noua postura, Nicolae Batran va fi coleg cu “imparatul” Utu Rohozneanu (foto 2), temutul lider al interlopilor din vestul tarii, care se ocupa de antrenarea bodyguarzilor de la interventie rapida.

Cum era de asteptat, acceptarea noului loc de munca de catre fostul inspector sef adjunct al IPJ Arad a produs rumoare printre fostii colegi si colaboratori, politisti si procurori, care se intreaba daca Nicolae Batran si-a depus CV-ul si a dat examen pentru ocuparea postului de la Dey Guard sau a avut pile la nivelul actionariatului… (Vlad Enciu)

 

One thought on “PE SURSE. Abia iesit la pensie, fostul inspector sef adjunct al IPJ Arad si-a gasit un job unde este coleg cu… interlopul Utu Rohozneanu

Leave a Reply