De Valentine’s Day, iubirea si preparatele gastronomice isi dau intalnire la restaurantele si cafenelele din Iulius Town Timisoara (P)

Te-ai saturat sa ii cumperi sufletului tau pereche doar trandafiri rosii, perne in forma de inima sau clasicele cadouri? Surprinde-ti jumatatea cu ofertele speciale de Valentine`s Day pe care restaurantele din Iulius Town le-au pregatit special pentru voi. Consulta promotiile Love & Food pe site-ul Iulius Town Timisoara!


Se spune ca iubirea trece prin stomac, de aceea, restaurantele si cafenelele tematice din Iulius Town Timisoara v-au pregatit oferte pentru a va „alimenta” dragostea.

Daily este locul ideal pentru o seara linistita si speciala, unde atmosfera romantica si muzica live se impletesc perfect cu savoarea unor preparte deosebite. In meniul „cu dragoste” vei gasi creveti tempura sau biban de mare, cu piure aromatizat cu trufe, dar si alte surprize delicioase, pentru a-ti cuceri jumatatea.

Toate drumurile duc la Roma, insa noi am adus bucataria italiana in Iulius Town. Daca vreti sa petreceti o seara mediteraneeana, cu mancaruri sofisticate, restaurantul C House Milano va asteapta cu propuneri gastronomice care o sa va aduca un plus de fericire. Tournedo Rossini sau file de scorpie de mare sunt specialitatile care vor oferi o nota aparte serii, mai ales pentru ca vor fi acompaniate cu note de saxofon.

Restaurantul Atmosphere a pregatit pentru indragostiti cea mai gustoasa tagliatta din muschi de vita argentina sau tagliatele cu creveti si vongole, dar si deserturi cremoase.

Daca sunteti amandoi nonconformisti si vreti sa petreceti o seara iesita din tipar, puteti merge la Manufaktura, unde veti descoperi un concept unic – The Coffee Shop Restaurant. Tortellini ossobucco sau piept de rata cu piure de pastarnac sunt deliciile care merg perfect pe ritmurile de jazz, blues si bosa nova.

Isi doreste sa mearga in Asia sau sa viziteze America? Restaurantul Select Bistro are o bucatarie mixta, cu preparate imbietoare, care va va purta pe trei continente, Asia, America si Europa. De Ziua Indragostitilor, meniul cuprinde tot ce este mai rafinat: somon cu sos de creveti sau piept de rata cu sos de portocale. Desigur, muzica va fi un ingredient important al serii.

Pentru o seara cu specific banatean, Ana Lugojana a pregatit meniuri traditionale, care va vor rasfata papilele gustative. Pe muzica formatiei Formula 1 Continental, va veti delecta cu platouri de bunatati ca cele din camara bunicii, dar si cu papanasi. Iar daca preferi o cina cu specific international, restaurantul Sova`s va asteapta sa va incante cu tagliatta si carpacio de vita si bauturi fine.

Nu esti decis daca o cina romantica, o iesire distractiva sau un festin culinar este modalitatea potrivita sa va sarbatoriti iubirea? Intra pe site-ul Iulius Town Timisoara si alege oferta pe pofta voastra! Love & Food it`s a perfect match! (I.P.)

 

Leave a Reply