Sorin Grindeanu, nasul de botez al fiului lui Alfred Simonis! Toti reformatorii din PSD au fost prezenti la petrecerea mondena de la Timisoara, inclusiv presedintele Marcel Ciolacu

Marea familie a pesedistilor reformatori s-a reunit, sambata seara, la Timisoara, pentru a fi alaturi de Alfred Simonis, unul dintre noii lideri ai partidului, care si-a botezat copilul.


Evenimentul a avut loc la Venue, o sala de evenimente de lux, care apartine unui coleg de partid, unde au fost prezenti membrii de frunte ai PSD Timis, colegi de la Bucuresti, printre care si Marcel Ciolacu, dar si invitatii nasului, nimeni altul decat Sorin Grindeanu, fostul premier social-democrat si, foarte probabil, viitorul presedinte al partidului.

A lipsit, in schimb, Ion Iliescu, figura emblematica a PSD, politicianul despre care, in urma cu mai multi ani, Alfred Simonis spunea ca este idolul sau din politica romaneasca.

Petrecerea a fost una cu voie buna si muzica live cantata de artisti renumiti, printre care si vedeta Loredana Groza, care a interpretat languros, de aceasta data, fara Ion Caramitru, hitul serii “Buna seara, iubito! Te astept…”, melodie celebra care, unora, le-a starnit nostalgii legate de fosta si, cine stie!, poate, viitoarea guvernare.

“Acolo au fost prezenti, obligatoriu, cei care au fost nevoiti sa cotizeze pentru viitoarele functii, pe care le vor primi cand PSD va ajunge iarasi la guvernare”, ne-a raspuns un vip local la intrebarea ce viza neinvitarea sa la marea intalnire mondena.

Inca nu stim daca petrecerea de botez a micutului David a fost cu dar cash sau doar cu cadouri, insa, in conditiile in care, dupa nunta, Alfred Simonis a raportat la fisc doar 36.800 de euro, este de asteptat ca, de aceasta data, in declaratia sa de avere sa apara “creditare botez”.

Cu siguranta, la acest conclav exclusivist al pesedistilor, s-a decis si cum va vota PSD in parlament, in momentul in care premierul desemnat de presedintele tarii va cere votul pentru investirea guvernului Orban II… (Vlad Enciu)

Sursa foto: Facebook / Alfred Simonis

3 thoughts on “Sorin Grindeanu, nasul de botez al fiului lui Alfred Simonis! Toti reformatorii din PSD au fost prezenti la petrecerea mondena de la Timisoara, inclusiv presedintele Marcel Ciolacu

  1. Mi-e greata de timisoreni ca nu ies in strada la ora asta sa-i huduie pe acesti gangsteri bugetari de polititruci si securisti asa zis reformatori !! Huoooooooooooooooon!!

  2. Am inteles, handicapatul de Grindeanu, nasul lui Simonis. O gasca de hoti cu averile la vedere. Simonis, un produs psd plin de smecherie ieftina, cocalar si sac de burdusit de prostie. Nu are nicio jena sa insulte orice politicean care nu este pe planul pesede. Un handicapat functional produs de invatamantul andronescian al aceluiasi partid.

Leave a Reply