Dupa ce a condus Spitalul Judetean, vrea sa conduca Timisoara! Medicul Marius Craina, candidatul Pro Romania la fotoliul de primar

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a dezvaluit, astazi, in cadrul unei conferinte de presa, numele candidatului care va fi aruncat in batalia electorala pentru cucerirea Primariei Timisoara.


Surpriza a fost una de proportii, intrucat este vorba despre fostul manager al Spitalului Clinic Judetean de Urgenta “Pius Brinzeu” Timisoara, Marius Craina, care, pentru a indeplini aceasta misiune politica, a parasit PSD si s-a alaturat Pro Romania.

“Ma bucur foarte tare ca un om care a condus un spital nu judetean, ci chiar regional, cu 3.700 de oameni, cu probleme 24 de ore dn 24, este dispus, isi doreste si vrea si are, evident, toata pregatirea necesara, sa intre in batalia pentru un oras atat de important cum este Timisoara. Marius e un castig dublu pentru Pro Romania: si pentru ca este greu sa ai un candidat bun la Primaria Timisoara, dar si pentru ca dezbaterea pe sanatate este una foarte importanta”, a precizat Victor Ponta.

Prezent la conferinta de presa, Marius Craina a recunoscut ca idea de a candida la aceasta functie nu i-a fost straina in ultima vreme, a luat-o in calcul de mai mult timp, tocmai pentru ca ii pasa de Timisoara si oamenii de aici si pentru ca, pornind de la modul profesionist in care a manageriat Spitalul Judetean, ar sti cum sa rezolve si problemele orasului.

“De ce a aparut ideea de a candida la Primaria Municipiului Timisoara? Pentru ca m-am nascut langa Timisoara, pentru ca toata viata mea a apartinut Banatului si Timisoarei, pentru ca aici imi sunt familia, prietenii, cunostintele si rudele, pentru ca aici m-am format si aici am trait”, a declarat Marius Craina.

Fostul manager al Spitalului Judetean Timisoara este convins ca alaturi de Pro Romania va avea succes si ca va fi un contracandidat greu pentru primarul in functie, Nicolae Robu.

“Alternativa oferita de Pro Romania este solutia castigatoare pentru municipiul Timisoara, pentru ca aici sunt oameni de calitate, oameni de caaracter, oameni puternici, oameni care doresc intr-adevar sa participle, sa intre in teren si sa castige meciul”, a mai spus Craina.

Reamintim ca schimbarea din functie a managerului Spitalului Judetean Timisoara, la sfarsitul lunii noiembrie 2019, a declansat o serie de mitinguri de protest din partea angajatilor… (Mara Ion)

Sursa foto: sursadevest.ro

Leave a Reply