Vino sa te intalnesti cu Michael Jackson, Donald Trump, Robert De Niro si Simona Halep la Iulius Town! (P)

Personalitatile care au influentat istoria muzicii, a fotbalului sau chiar istoria omenirii au ajuns la Iulius Town. Vino sa vizitezi Muzeului Figurilor de Ceara, una dintre cele mai inedite si captivante expozitii, si sa te fotografiezi alaturi de Michael Jackson, Donald Trump, Nicolae Ceausescu, Gica Hagi sau Simona Halep!


Replicile inspirate de 27 dintre cele mai faimoase personalitati nationale si mondiale pot fi admirate in cadrul Muzeului Figurilor de Ceara, care s-a deschis la Iulius Town Timisoara.

Lucrarile realizate cu migala si multa precizie de artistii din Bulgaria, la Muzeul Retro din Varna, pot fi vizitate in perioada 14 februarie – 15 martie 2020. La construirea unui personaj se lucreaza cel putin sase luni, iar asemanarile sunt izbitoare, statuile aratand ca si cum ar fi reale.

Cinefilii se pot fotografia cu Mr. Bean, Jim Carrey, Robert De Niro sau Al Pacino, iar iubitorii muzicii pot sa faca un duet cu Adele, Mick Jagger, Enrique Iglesias, Justin Bieber, Ariana Grande, Inna, Smiley sau chiar Michael Jackson.

Microbistii sunt si ei asteptati la Iulius Town pentru a-i intalni pe Gica Hagi, Ronaldo si Lionel Messi. Vor fi prezenti si marii tenismeni ai Romaniei: Ion Tiriac, Ilie Nastase, Simona Halep. 

Printre exponate se afla si statuile de ceara in marime naturala ale Regelui Mihai, Nicolae Ceausescu, Fidel Castro, Donald Trump, Stalin, Vladimir Putin, Che Guevara si Laura Codruta Kövesi. Expozitia este atractiva si pentru cei mici deoarece se pot intalni cu printesele preferate.

Expozitia se afla la etaj, in zona magazinului Sizeer, si va fi deschisa pe tot parcursul programului de functionare al centrului comercial.

Biletele pot fi achizitionate din zona evenimentului, iar pretul este de 20 de lei pentru adulti si 10 lei pentru elevi, studenti si pensionari. Pentru copiii in varsta de pana la 6 ani, intrarea este gratuita.

Hai la Iulius Town sa petreci cateva ore alaturi de celebritati, la Muzeul Figurilor de Ceara! (I.P.)

 

Leave a Reply