Weekend cu iubire la Iulius Town Timisoara: targ de viniluri, intalnire cu personaje din desene animate, teatru de papusi si targ tematic (P)

Februarie este luna in care celebram cel mai intens iubirea, sub toate formele ei. Iulius Town Timisoara iti vine in intampinare cu numeroase idei de cadouri si modalitati de a sarbatori Valentine’s Day.


Esti indragostit si cauti inspiratie pentru a transmite mesajul de iubire printr-un cadou? Te asteptam la targul tematic de ziua indragostitilor, de la Iulius Mall Timisoara, sa alegi darul potrivit pentru a-ti surprinde perechea.

Pentru ea sau pentru el, oferta este generoasa: aranjamente florale, cosmetice, parfumuri, obiecte personalizate, dulciuri, articole de marochinarie si multe altele. Acesta are loc in perioada pana in 14 februarie, intre orele 10 – 22.

Iubitorii de muzica pot merge la „Vinyl Rocks”, un targ organizat de VINILOTECA, care se va desfasura in perioada 14 – 16 februarie, in Atrium Iulius Mall. Pe langa expozitia de viniluri, targul include si o agenda de evenimente muzicale.

Pe 14 februarie vor fi workshop-uri tematice cu Mimo Obradov si Bogdan Puris pana la ora 18, iar de la ora 19,15, melomanii sunt invitati la concertele Pandora si Byron.

Sambata, pana la 18 vor fi prezentari de echipamente audio home si profesionale, iar seara va continua cu spectacole sustinute de Scoala ARTSOMA. Duminica, targul va avea in completare prezentari de specialitate ale Scolii de DJ. Targul face parte din proiectul multianual „Auchan for YOU @IuliusTown”.

Cat timp parintii admira oferta targurilor, copiii vor avea intalnire cu personajele preferate din desene animate, in zona Kids. Sambata, 15 februarie, intre orele 16 si 18, cei mici se vor distra impreuna cu Mickey & Minnie Mouse, iar duminica, 16 februarie, vor petrece timp cu Tom & Jerry.

Tot duminica, dar intre orele 11,30-13, cei mici sunt asteptati la piesa de teatru cu papusi „Caruta cu Povesti”.

Cei mai „aventurosi” copii se pot plimba cu Trenuletul Distractiei, la etajul Iulius Mall. De luni pana vineri, mica garnitura va functiona in intervalul 15 – 20, iar sambata si duminica, intre orele 10 – 15 si 16 – 20.

Si pentru ca iubirea trece prin stomac, restaurantele si cafenelele tematice din Iulius Town Timisoara v-au pregatit oferte pentru a va „alimenta” dragostea. Puteti sa va delectati papilele gustative la Daily, Sova’s, Select Bistro, Lexico, Ana Lugojana, C-House, Atmosphere, Manufaktura. Mai mute detalii despre ofertele Love & Food pe site-ul Iulius Town Timisoara! (I.P.)

Leave a Reply