CCIA Timis invita tinerii sa se inscrie la sesiunea 2020 a EIT Climate-KIC Journey, cea mai mare scoala de vara de antreprenoriat din Europa (P)

In calitate de partener national al Programului EIT Climate-KIC, Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis invita tinerii inovatori sa se inscrie la o noua sesiune a EIT Climate-KIC Journey, cea mai mare scoala de vara de inovatie si antreprenoriat din Europa care reuneste tineri studenti si profesionisti din intreaga lume.


The Journey ofera tinerilor cunostinte teoretice, politice, sociale, economice privind schimbarile climatice dar si abilitatile antreprenoriale care sa le permita sa creeze un model de afaceri viabil.

Lectorii sunt profesori universitari, specialisti, inovatori, oameni de afaceri cu experienta si cariere de succes.

The Journey („Calatoria”) este un program full-time cu durata de 4 saptamani, axat pe actiuni destinate transformarilor climatice, inovatie, transformarea sistemelor si construirea de comunitati.

Din 2010 pana in prezent, The Journey a gazduit 60 de scoli de vara in toata Europa, s-au generat peste 400 de idei de proiecte si afaceri si a fost construita o retea globala puternica de peste 3.000 de persoane. Doar in 2019, in program au fost reprezentate 60 de nationalitati.

The Journey 2020 se organizeaza in perioada 28 iunie – 25 iulie si 2- 29 august, in 22 de orase din Europa, unde vor functiona 10 scoli de vara, fiecare formata din 40 de persoane. Fiecare participant va calatori in 3 orase diferite unde vor beneficia de experienta si cunostintele expertilor si partenerilor programului.

La finalul programului, toate scolile paralele de vara se vor reuni intr-o locatie comuna unde se va construi viziunea sistemica si se vor adopta masuri colective.

Termenul limita de depunere a cererilor este 17 februarie 2020. Participarea este gratuita! The Journey iti schimba perspectiva! The Journey iti schimba viata! Suntem convinsi ca TU poti schimba lumea!

Detalii despre program sunt disponibile pe site-ul: http://journey.climate-kic.org. (I.P.)

Nota: Informatii suplimentare la tel. 0721 896 961, e-mail: cbadulescu@cciat.ro, Cristina Badulescu –  coordonator Hub EIT Climate-KIC / CCIA Timis.

 

 

Leave a Reply