Un fost jurnalist din Constanta si-a pus capat zilelor, la Timisoara! Cosmin Bele s-a aruncat in fata unui tren, in Gara de Nord

Doliu in presa romaneasca, dupa ce Cosmin Bele, 44 de ani, un fost jurnalist din Constanta, s-a sinucis, sambata dupa-amiaza, in Gara de Nord din la Timisoara.


Aflat in depresie dupa moartea sotiei, acesta a decis sa-si puna capat zilelor: s-a deplasat la linia 9, iar in momentul in care un tren de marfa se apropia de statie, s-a aruncat in fata locomotivei, nelasandu-si vreo sansa de supravietuire.

Mecanicul din cabina nu a mai putut face nimic pentru a evita tragedia si a trecut peste barbatul aflat pe linii, acesta murind pe loc. Fostul jurnalist si-a premeditat sinuciderea, intrucat, cu putin timp inainte de a renunta la viata, a postat un mesaj funet pe Facebook:

“Puiuka mea, acum chiar vin la tine”. De asemenea, politistii veniti las fata locului au descoperit in buzunarul victimei si un bilet de adio, cu acelasi text: “Luciana, iubita mea, vin la tine”.

Dupa ce, anul trecut, in luna mai, fosta iubita si partenera de viata a jurnalistului a decedat, macinata de o boala necrutatoare, acesta a cazut prada depresiei. Nu si-a mai revenit, pana in ziua gestului sinucigas.

Cosmin Bele a lucrat in mai multre redactii din Constanta, iar de trei ani renuntase la presa, lucrand ca agent de vanzari. Cosmin era nascut la Oradea, dar avea domiciliul stabil in Navodari. Politia a deschis o ancheta pentru a stabili imprejurarile in care s-a produs evenimentul. (V.E.)

Leave a Reply