EXPLOZIV. Procurorul de la DIICOT Timisoara care a clasat dosarul camatarilor, cercetat de catre Sectia Speciala. Mihaela Iorga a venit la Timisoara si a audiat persoane prejudiciate

Ultimele anchete esuate ale procurorilor de la DIICOT Timisoara, respectiv clasarile de rasunet pronuntate in dosarele camatarilor si cel al tepei de un milion de euro date firmei Izometal, au starnit interesul Sectiei pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie (SIIJ), care a demarat o ancheta interna ce vizeaza atat activitatea unitatii de parchet banatene, cat si clasarile date pe banda rulanta de procurorul Mihai Sandor.


Astfel, saptamana trecuta, mai multe persoane care au legatura cu cele doua dosare au fost audiate de catre procuroarea Mihaela Iorga, de la SIIJ, care a venit la Timisoara insotita de doi politisti judiciaristi.

Cu aceasta ocazie, s-a confirmat informatia, vehiculata doar pe surse, pana acum, ca procurorul Mihai Sandor este vizat intr-un dosar penal aflat pe rolul SIIJ, iar ultimele clasari controversate, care au precedat pensionarea din sistem, se adauga altor fapte cercetate de catre Sectia speciala condusa de Adina Florea.

“Trebuiau lamurite toate detaliile, cum s-a ajuns ca in 10 ani sa nu poata fi tras la raspundere nimeni in dosarul camatarilor. Le-am pus la dispozitie documente si inregistrari care-l vizeaza pe procurorul Mihai Sandor, intelegerile pe care le-a facut pentru a clasa dosarul in care camatarii au executat silit peste 260 de proprietati imobiliare”, ne-a dezvaluit Florentina Mariscas, care a fost audiata de catre procuroarea Mihaela Iorga nu mai putin de 7 ore.

Dupa ce a reclamat faptul ca fostul politist Constantin Fironda, care i-a tras o teapa de aproape un milion de euro, a fost absolvit de orice vina de catre acelasi procuror DIICOT, respectiv Mihai Sandor, omul de afaceri Georgica Cornu a fost, de asemenea, invitat la discutii de catre Mihaela Iorga.

“Am stat aproape 4 ore de vorba cu procuroarea de la SIIJ si i-am pus la dispozitie toate documentele care atesta faptul ca am fost inselati cu aproape un milion de euro. Am inteles ca in dosarul in care este cercetat procurorul Mihai Sandor sunt verificate si alte acuzatii, nu doar cele privind ultimele doua clasari”, ne-a declarat Georgica Cornu.

Coincidenta sau nu, de remarcat ca, in perioada in care a anchetat la greu in dosarul camatarilor, din 2012, dupa ce l-a preluat de la colegul sau, Sandu Antonio, procurorul Mihai Sandor si-a construit doua vile in Ghiroda, la periferia Timisoarei (foto), ambele in aceeasi curte. (Vlad Enciu)

2 thoughts on “EXPLOZIV. Procurorul de la DIICOT Timisoara care a clasat dosarul camatarilor, cercetat de catre Sectia Speciala. Mihaela Iorga a venit la Timisoara si a audiat persoane prejudiciate

  1. Mai, ziarist, investigator..! Câte știi tu de Șandor!
    Daca are doua case cum zici tu, sunt făcute din salarii de magistrați, iar pt cultura ta generala, habarnistule, cei doi oameni câștiga bani din munca lor, pe care o fac cu determinarea, profesionalism și inteligenta. Au venituri legale, salariale încât să-și permită o casa pentru familia lor…..!

Leave a Reply