PE SURSE. Organizatiile PNL din Timis, obligate de catre secretarul executiv Alin Popoviciu sa cotizeze pentru realizarea unor sondaje interne

In timp ce PNL Timis se straduieste sa faca fata atacurilor in cascada venite din partea adversarilor politici, mai cu seama ale USR – care se considera castigatori chiar inainte de inceperea luptei electorale -, filiala liberala banateana condusa de Nicolae Robu este nevoita sa rezolve si anumite probleme interne.


Este vorba despre o inediata campanie de strangere de fonduri declansata de catre secretarul executiv Alin Popoviciu, care a abordat mai multi lideri de organizatii din teritoriu, carora le-a transmis ca trebuie sa achite o anumita suma pentru realizarea unor sondaje interne.

“Ne-a pus in vedere sa platim 8.000 de lei, si asta cat mai repede, pentru ca se apropie alegerile locale si trebuie facute sondaje interne pentru intocmirea listelor de candidati la primarii si consilii locale. Ne-a atras atentia ca, fara aceste sondaje, listele de candidati nu vor fi avizate de catre conducerea PNL Timis. Pana acum nu am dat niciun ban, insa presiunile se intetesc, de la zi la zi”, ne-a dezvaluit vicepresedintele unei organizatii din zona Sannicolau Mare.

In timp ce Ionut Nasleu, unul dintre sfatuitorii de incredere ai primarului Nicolae Robu, spune ca nu stie nimic despre o asemenea initiativa, dar ca se va interesa, purtatorul de cuvant al PNL Timis, Alina Sabou, a infirmat faptul ca aceasta campanie declansata de catre Alin Popoviciu, care ar putea aduce in visteria partidului peste 150.000 de euro, ar avea girul presedintelui Nicolae Robu.

“Sondajele le face fiecare organizatie cu cine vrea, daca doresc sa faca sondaj. De asemenea, isi platesc direct sondajele”, ne-a transmis Alina Sabou.

Deocamdata, nu am reusit sa aflam si opinia fostului deputat PDL vizavi de aceasta problema interna de partid. In schimb, acest nou episod, cu taxe adunate de Alin Popoviciu, a starnit nostalgia fostilor sai colegi de camin, din Complexul Studentesc, din vremea cand actualul secretar executiv era student eminent la Timisoara, care-si amintesc cum Alin a strans bani pentru instalarea de cablu TV si, ulterior, fara sa mai dea canale TV la tot palierul, a plecat intr-o frumoasa vacanta la mare… (Mara Ion)

One thought on “PE SURSE. Organizatiile PNL din Timis, obligate de catre secretarul executiv Alin Popoviciu sa cotizeze pentru realizarea unor sondaje interne

Leave a Reply