Mr. Bean, Ariana Grande, Ronaldo si Michael Jackson iti dau intalnire la Muzeul Figurilor de Ceara, de la Iulius Town Timisoara (P)

Nu ai ajuns inca la Muzeul Figurilor de Ceara de la Iulius Town? Evenimentul a fost atractia weekend-ului pentru numerosi vizitatori, iar inedita expozitie va fi deschisa pana pe 15 martie 2020.


Printre sesiunile de cumparaturi, timisorenii care trec pragul Iulius Town au ocazia sa se bucure si de o sesiune foto cu personalitati istorice si contemporane, in cadrul Muzeului Figurilor de Ceara.

Expozitia reuneste replici de ceara care reproduc fidel imaginea unor celebritati din industria muzicii si a filmului, sportivi de renume si figuri politice.

Astfel, clientii pot sa isi faca selfie-uri cu amuzantii Mr. Bean sau Jim Carrey, dar si sa primeasca „autografe” de la Robert De Niro, Al Pacino, Adele, Mick Jagger, Enrique Iglesias, Justin Bieber, Ariana Grande, Inna, Smiley sau chiar de la Michael Jackson. 

In schimb, iubitorii sporturilor care abia asteapta sa-si intalneasca idolii au prilejul de a imortaliza intalnirea cu Gica Hagi, Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Ion Tiriac, Ilie Nastase si Simona Halep. Printre exponate se afla si statuile de ceara in marime naturala ale Regelui Mihai, Nicolae Ceausescu, Fidel Castro, Donald Trump, Stalin, Vladimir Putin, Che Guevara si Laura Codruta Kövesi.

Figurile de ceara impresionante sunt lucrate cu o precizie desavarsita de mai multi artisti de la Muzeul Retro din Varna, iar realizarea lor dureaza cel putin sase luni. Pe toate le puteti admira la etajul 1 al Iulius Mall, in zona magazinului Sizeer, expozitia fiind deschisa zilnic, in intervalul orar 10 – 22. 

Intrarea se face pe baza biletului care se achizitioneaza din zona evenimentului. Costul biletului este de 20 de lei pentru adulti si 10 lei pentru elevi, liceeni, studenti si pensionari. Pentru copiii in varsta de pana la 6 ani, intrarea este gratuita.

Fa-ti timp sa te intalnesti cu Mr. Bean, Lionel Messi sau Michael Jackson la Muzeul Figurilor de Ceara! (I.P.)

Leave a Reply