USR si PLUS si-au anuntat obiectivul electoral in Timis: castigarea Primariei Timisoara si presedintia Consiliului Judetean Timis

Alianta USR PLUS si-a stabilit candidatii la presedintia Consiliului Judetean Timis, la Primaria Timisoara, precum si listele comune de consilieri.


Comisiile de negociere ale USR si PLUS s-au intalnit, la sfarsitul saptamanii trecute, pentru a finaliza discutiile deschise la inceputul acestei luni si parafarea unei intelegeri in Timis.

Dialogul s-a canalizat pe stabilirea candidatilor la presedintia Consiliului Judetean Timis, a Primariei Timisoara, precum si a listelor de consilieri aferente.

Conform protocolului semnat in aceasta dimineata, Dominic Samuel Fritz este candidatul Aliantei la Primarie, iar Cristian Mos la presedintia Consiliului Judetean.

„USR si PLUS sunt o echipa si merg inainte pentru a castiga Timisoara si Timisul. Alianta a dovedit deja la alegerile europarlamentare de anul trecut ca este acea forta care se poate bate de la egal la egal cu vechile partide. Suntem increzatori ca aceasta campanie va fi una inca si mai buna, iar Dominic Fritz va deveni primarul Timisoarei si ca eu voi fi presedintele Consiliului Judetean Timis”, a declarat Cristian Mos la conferinta de presa, de astazi, in cadrul careia Alianta a anuntat rezultatul negocierilor.

„Ma bucur mult ca USR Timis si PLUS Timis au semnat in aceasta dimineata protocolul prin care am stabilit listele comune pentru alegerile locale si judetene. Am fost desemnat candidatul comun al Aliantei USR Plus pentru Primaria Timisoara. Sunt recunoscator pentru increderea colegilor de la Plus. In ultimele luni am cunoscut multi colegi din Plus si m-au impresionat cu determinarea si corectitudinea lor. De astazi ne unim fortele – nu doar pentru a castiga alegerile impreuna, ci mai ales pentru a da Timisoarei, pe termen lung, o noua administratie deschisa si profesionista”, a declarat, in cadrul aceleiasi conferinte de presa, Dominic Samuel Fritz. (I.P.)

Leave a Reply