FOTO. Accident rutier in care a fost implicat sotul unei directoare de scoala din Bucovina. Evenimentul, tratat cu discretie de IPJ Suceava

Un nou accident rutier, pe unul dintre cele mai circulate si mai expuse evenimentelor rutiere drumuri din Bucovina, aflat in orasul Vicovu de Sus.


Evenimentul s-a produs, marti seara, in jurul orei 17,10, pe Calea Cernauti, in apropierea Scolii Gimnaziale Nr. 1. Un barbat in varsta de 52 de ani, aflat la volanul unui autoturism Fiat, nu a adaptat viteza la conditiile de drum si, intr-o curba periculoasa, la dreapta, a pierdut controlul volanului si a “aterizat” in santul de pe marginea soselei.

In prealabil, a rupt un indicator rutier si a lovit un cap de podet. Trecatorii care s-au oprit la fata locului spun ca la volanul masinii era Vasile Mironescu, sotul directoarei Scolii Gimnaziale nr. 1 Vicovu de Sus, Dana Mironescu.

“Accidentul s-a intamplat langa biserica noua din Est. In masina era si fiica lui, minora, care a suferit cateva lovituri. Soferul s-a lovit foarte tare la nas, din cauza vitezei exagerate si a impactului cu solul. In acel moment ieseau copiii de la ore, mare minune ca nu a fost lovit niciun copil. Amandoua victimele au fost preluate de o ambulanta. Cand am plecat eu, se astepta sa ajunga si politia”, ne-a transmis un martor.

Este posibil ca acest eveniment rutier sa fi fost considerat un accident usor de catre politistii care au venit la fata locului, din moment ce, astazi, nu a aparut pe sinteza evenimentelor facuta publica de catre IPJ Suceava. (V.E.)

 

Leave a Reply