INCEST. Barbat arestat preventiv si anchetat de procurorii Parchetului Timisoara, dupa ce a devenit tata si bunic al aceluiasi copil minor

Procurori ai Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara au dispus punerea in miscare a actiunii penale fata de un inculpat cu privire la savarsirea savarsirea a doua infractiuni concurente de act sexual cu un minor, in forma continuata, (perioada 2010 – noiembrie 2014) si incest, in forma continuata.


Fata de acesta s-a formulat propunere de luare a masurii arestarii preventive, pentru o perioada de 30 de zile, care a fost admisa de catre Judecatoria Timisoara.

Prin incheierea nr. 20/18.02.2020, pronuntata de judecatorul de drepturi si libertati din cadrul Judecatoriei Timisoara s-a admis propunerea parchetului si s-a dispus luarea masurii arestarii preventive pe o perioada de 30 de zile fata de inculpat. Potrivit actului de inculpare, incestul in forma continuata a inceput in 2010, cand minora avea doar 14 ani.

“In perioada toamna anului 2010 – luna noiembrie a anului 2014, inculpatul – tata al persoanei vatamate minore, nascuta in data de 28.11.1996, aflata in ocrotirea sa, in baza aceleiasi rezolutii infractionale, in timp ce se aflau in cele doua locuinte ale acestora din jud. Bistrita-Nasaud, a intretinut cu aceasta, in mod repetat, raporturi sexuale in urma carora, in data de 14.05.2011, persoana vatamata minora a nascut un copil”, ne-au transmis procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara.

In perioada decembrie 2014 si pana in anul 2017, inculpatul si persoana vatamata, devenita majora, au intretinut, in mod repetat si in baza aceleiasi rezolutii infractionale, raporturi sexuale consimtite la una din locuintele din jud. Bistrita-Nasaud.

In perioada 2010-2017, intre inculpat si persoana vatamata au avut loc aproximativ 20 de raporturi sexuale. (V.E.)

One thought on “INCEST. Barbat arestat preventiv si anchetat de procurorii Parchetului Timisoara, dupa ce a devenit tata si bunic al aceluiasi copil minor

Leave a Reply