Scene desprinse din Kusturica, intr-un market din Timisoara. Clienti nevoiti sa treaca pe langa un cadavru, pentru a-si face cumparaturile

Scene desprinse, parca, dintr-un film de Emir Kusturica, in aceasta dupa-amiaza, intr-un supermarket din Timisoara.


Un barbat in varsta de 51 de ani a intrat in magazinul Lidl, din Calea Buziasului, si a cazut, secerat, dupa cativa pasi, chiar in zona caselor de marcat. Posibil, un infarct violent…

Imediat s-a sunat la 112 pentru a se solicita o ambulanta, insa medicii ajunsi la fata locului nu au mai putut face nimic pentru victima, declarand decesul.

In locul unei atitudini pioase, responsabilii magazinului au decis ca unitatea sa ramana deschisa pentru public si sa-si continue activitatea, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

Aceasta hotarare bizara, mercantila, care a amintit de cinismul personajelor din filmul Pisica neagra, pisica alba, a starnit revolta clientilor, care au fost nevoiti sa treaca pe langa cadavrul barbatului pentru a-si face cumparaturile.

La fața locului au ajuns si echipaje ale Poliției, care, in cele din urma, au restrictionat accesul clientilor pe intrarea principala, acestia fiind dirijati sa intre in supermarket prin zona caselor de marcat. Politistii au deschis un dosar penal si sunt asteptate rezultatele necropsiei, pentru a se stabili cauza exacta a decesului. De asemenea, nu este exclus ca Oficiul Consumatorilor Timis sa se autosesizeze pentru inconfortul creat clientilor si sa decida aplicarea unei eventuale sanctiuni. (G.G.)

Sursa foto: www.sursadevest.ro

One thought on “Scene desprinse din Kusturica, intr-un market din Timisoara. Clienti nevoiti sa treaca pe langa un cadavru, pentru a-si face cumparaturile

  1. De rahat toate pravaliile inclusiv lidl ! II doare la tenesi de clienti ! Vanzatori obraznici, coada la case , le-au mai dat si casti sa vorbeasca intre ei prostovanii . Respect zero pentru cumparatori ! Lidl varaianta pentru Romania !

Leave a Reply