ANCHETA interna! Cine i-a protejat pe bodyguarzii din Arad, colegi de agentie cu interlopul Utu Rohozneanu, care au batut cu bestialitate un tanar si n-au primit nici macar o amenda

Ancheta interna dispusa de ministrul Marcel Vela, la IPJ Arad, dupa aparitia imaginilor cu bodyguarzii care lovesc cu salbaticie un tanar cazut la pamant, in plin centrul orasului, a scos la iveala motivul halucinant pentru care politistii aradeni nu au efectuat niciun fel de cercetari pentru identificarea agresorilor.


Raspunsul la aceasta intrebare s-a profilat inca de la inceputul investigatiei efectuate de inspectorii Corpului de Control al Ministrului de Interne, imediat dupa audierea fostului inspector sef Nicolae Batran (foto).

In momentul in care anchetatorii au aflat ca fostul sef al Politiei Arad, pensionat de putin timp, a devenit directorul firmei de protectie si paza Dey Protect & Guard, iar bodyguarzii care au fost la un pas sa ucida un om in plin centrul Aradului sunt exact angajatii acestei firme, toata lumea a inteles cine si de ce i-a protejat pe batausi.

“Fostul inspector sef, care raspundea si de Investigatii Criminale si Judiciar, era in stransa legatura cu actionarii din umbra ai acestei firme, printre care si Dan Les, unul dintre cei mai cunoscuti interlopi din Arad. Tot la aceasta firma lucreaza si Utu Rohozneanu, asa ca Batranu nu-si putea permite o ancheta in cazul agresarii acelui tanar”, ne-au dezvaluit surse din Politia Arad.

Dupa declansarea scandalului privind musamalizarea agresiunii de la Arad, in urma careia tanarul Razvan Copaceanu a fost la un pas de linsaj fatal, procurorul Pavel Palcu, din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Arad, a anuntat ca s-a deschis un dosar penal si se fac cercetari in rem vizavi de acel incident violent.

Reamintim ca, in dimineata zilei de 29 decembrie 2019, in urma unui conflict spontan care a avut loc in localul Aladio, Razvan Copaceanu a injunghiat un bodyguard al firmei Dey si a fugit de la locul incidentului. A fost prins, mai tarziu, pe o strada ultracentrala de langa Primaria Municipiului Arad, unde a fost batut pana la inconstienta.

Potrivit imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din zona, in 6 minute, victima incaseaza peste 50 de lovituri de baston telescopic, pumni si picioare, fiind preluat de ambulanta in stare de inconstienta.

In timp ce bodyguarzii nici nu au fost intrebati de sanatate de vreun om al legii, Copaceanu a fost arestat preventiv sub acuzatia de tentativa de omor. Dupa ancheta interna dispusa de ministrul Marcel Vela, nu este exclus ca fostul sef al Politiei Arad sa se trezeasca cu un dosar de abuz in serviciu… (V.E.)

Leave a Reply