Iulius Town intampina primavara cu Targul de Martisoare, eveniment la care participa peste 40 de maestri ai lucrului manual (P)

Primavara pare ca s-a instalat deja, iar la Iulius Town si-au facut aparitia si vestitorii sai cu snur alb si rosu. Martisoare de diferite forme si realizate prin tehnici inedite, cu design modern sau cu motive traditionale, incanta privirile tuturor celor care cauta simboluri ale anotimpului renasterii naturii.


Primavara isi face simtita prezenta in Iulius Town prin intermediul unui targ tematic de martisoare, care ofera timisorenilor prilejul sa aleaga simboluri deosebite cu snur alb si rosu.

Pana pe 2 martie 2020, Iulius Mall, gazduieste in zonele Intersport, Atrium si culoarul Anna Cori, Targul de Martisoare. La acest eveniment participa peste 40 de maestri ai lucrului manual, care isi prezinta martisoarele, bijuteriile, si decoratiunile create pentru toate preferintele.

Clientii pot sa aleaga dintr-o selectie de martisoare din argint, piele, fimo, lemn, hartie, ceramica si alte materiale, in tonuri delicate si forme jucause.

De asemenea, la targul dedicat primaverii se mai gasesc cosmetice, accesorii si bijuterii care pot fi daruri perfecte pentru doamne si domnisoare.

Cei care vor sa ofere si alte cadouri pot opta pentru felicitari handmade, aranjamente florale si multe alte propuneri cu personalitate. Varietatea de optiuni imbina traditionalul cu modernul, astfel incat sa acopere toate gusturile.

Vino la Iulius Town sa alegi martisoare unicat pentru cei dragi! (I.P.)

Leave a Reply