„Celebrate Iulius Woman!”, campanie cu un premiu de 1.000 de euro pentru femei, lansata de Iulius Town Timisoara (P)

Primele zile ale anotimpului verde sunt dedicate femeilor, iar Iulius Town le rasfata pe doamne si domnisoare cu premii care sa le accesorizeze frumusetea.


„Celebrate Iulius Woman!” este o campanie prin care Iulius Town spune „La multi ani!” femeilor si le complimenteaza pentru frumusetea, gingasia si personalitatea lor. Astfel, in perioada 28 februarie – 8 martie 2020, clientii care fac cumparaturi in valoare de minim 200 de lei din magazinele lor preferate se pot inscrie in campania cu daruri dedicate femeilor.

Tot ce trebuie sa faca este sa se bucure de shopping si sa mearga cu bonurile fiscale la Centrul Info.

In acest an, surpriza pregatita de Iulius Town pentru sarbatorite este cu totul speciala. Pe data de 9 martie, prin tragere la sorti, se va oferi un gift card Kultho in valoare de 1.000 de euro pentru achizitionarea unei bijuterii, care va scoate in evidenta rafinamentul si eleganta feminina la care viseaza orice pasionata de stil.

In plus, zilnic, primii 100 de participanti vor fi rasplatiti cu premii instant: vouchere la Chinese Express, Mathilde, Beautik, Lugano Beauty Concept, Nail&Go, bauturi racoritoare sau accesorii.

„Celebrate Iulius Woman!”  la Iulius Town. (I.P.)

 

Leave a Reply