Liviu Dragnea, ranit in Penitenciarul Rahova! “A sarit si i-a taiat mana, destul de grav”, a confirmat avocata Flavia Teodosiu

Liviu Dragnea a fost implicat intr-un incident, in Penitenciarul Rahova, in urma caruia s-a ales cu o rana adanca la o mana. A fost nevoie de o interventie chirurgicala de urgenta, pentru ca rana sa fie cusuta. Informatia a fost confirmata la Antena 3, intr-o interventie telefonica, de catre avocata Flavia Teodosiu.


Aceasta a relatat ca fostul lider PSD lucra la usa unei dube de transport detinuti cand i-a scapat flexul si si-a facut singur o taietura adanca, la o mana. A fost rapid preluat de personal medical si dus la Spitalul Penitenciar Rahova, unde a suferit o interventie chirurgicala, adica i s-a cusut rana de la mana.

“A fost un accident destul de urat, in sensul in care dansul repara o usa de la o duba de transport detinuti si, din pacate, a sarit flexul cu care taia la usa respectiva, a sarit si i-a taiat mana destul de grav.

O taietura adanca din cate am inteles, a fost nevoie de interventie urgenta chirurgicala, a fost cusut, i s-a facut antitetanos, i s-a facut antibiotic, nu stiu sa va spun detalii in plus. Deocamdata, pare ca ar fi stabila. Interventia a fost facuta, din cate am inteles, in spitalul penitenciarului. Este catalogat accident de munca”, a spus Flavia Teodosiu.

Liviu Dragnea se afla dupa gratii din mai 2019, cand a fost condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in dosarul privind angajarile fictive de la Directia de Protectia Copilului Teleorman. Ulterior, el a facut mai multe incercari de a obtine eliberare, folosind diverse stratageme juridice, insa fara succes. (V.E.)

2 thoughts on “Liviu Dragnea, ranit in Penitenciarul Rahova! “A sarit si i-a taiat mana, destul de grav”, a confirmat avocata Flavia Teodosiu

Leave a Reply