Autorizatia de securitate la incendiu! CCIA Timis organizeaza o sesiune de informare a oamenilor de afaceri, avand ca lectori ofiteri de la ISU (P)

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, in colaborare cu Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Banat” al Judetului Timis, sub egida Institutiei Prefectului Judetul Timis, organizeaza un seminar de informare si instruire a agentilor economici asupra reglementarilor in domeniul avizarii-autorizarii privind securitatea la incendiu.


Evenimentul se va desfasura in data de 11 martie 2020, incepand cu ora 10, in Sala Nera a Centrului Regional de Afaceri al CCIAT din Bdul. Eroilor de la Tisa nr. 22,  sub genericul: Importanta solicitarii si obtinerii autorizatiei de securitate la incendiu.

Vor fi abordate urmatoarele teme:

  • Categoriile de constructii si amenajari care se supun avizarii si autorizarii;
  • Autorizatia de securitate la incendiu. Drepturi. Obligatii. Sanctiuni;
  • Dezbateri. Probleme intampinate la solicitarea si obtinerea autorizatiei de securitate la incendiu.

Temele vor fi sustinute de specialisti din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Banat”, respectiv mr. ing. Cosacu Catalin Constantin, sef Inspectia de Prevenire, si mr. ing. Andrei Poama, adjunct sef Inspectia de Prevenire.

Seminarul se doreste a fi unul interactiv, astfel incat participantii sa primeasca raspuns la toate intrebarile si spetele legate de obtinerea autorizatiei de securitate la incendiu.

Participarea este GRATUITA pentru reprezentantii firmelor membre ale CCIAT.

Termen limita de inregistrare: 9 martie 2020. (I.P.)

Nota: Informatii suplimentare si confirmarea participarii la tel. 0372 185 244 , 0372 185 285, e-mail: lbarbu@cciat.ro, dra. Laura BARBU – Manager Directia Relatii Economice a CCIAT.

Leave a Reply