Milionarul Romeo Dunca a intrat in lupta electorala pentru presedintia Consiliului Judetean Caras-Severin! Rusoaica Nadia, o problema de imagine care trebuie rezolvata pana la alegerile locale

Omul de afaceri Romeo Dunca a acceptat propunerea PNL de a candida la sefia Consiliului Judetean Caras-Severin, dupa ce a devenit membru cu acte in regula al organizatiei liberale din Turnu Ruieni, adica al localitatii de care apartine si Muntele Mic.


In conditiile in care milionarul timisorean este cel mai important investitor in turismul montan din Caras-Severin, cu multe proiecte blocate pe filiera politica, este evidenta dorinta sa de a ajunge in fruntea judetului, pentru a-si putea deschide personal poarta investitiilor.

“Am venit sa ma ridic la nivelul asteptarilor celor care au avut incredere in mine. Politica nu am facut, nu ma pricep, ma pricep in schimb la a ma inconjura de oameni care au calitati si orice reusita, in orice domeniu, este data de a-ti alege oamenii priceputi. Sunt un om care accepta repede ca nu le stie pe toate”, a declarat Romeo Dunca la conferinta de presa unde si-a anuntat candidatura, flancat de ministrul de Interne Marcel Vela, presedintele actual al PNL Caras-Severin, si de primarul Resitei, bunul sau prieten, Ioan Popa.

Candidatura lui Romeo Dunca a fost votata in unanimitate de membrii Biroului Politic Judetean al PNL Caras-Severin.

Cu siguranta, Romeo Dunca va fi un adversar puternic pentru ceilalti competitori, la alegerile locale din iunie 2020, asta cu conditia sa-si rezolve cateva probleme de imagine, care-i erodeaza statura barbatului temerar care a ajuns pe schiuri pana la Polul Sud sau a fost la un pas sa atinga “varful lumii”, escaladand Everestul…

Adica, sa refuze implicarea in disputele personale cu toti cei care-i incalca regulile pe Muntele Mic, dar si aparitiile in public cu Nadia (foto), iubita sa din Rusia, pentru care mai intervine, din cand in cand, la Aeroportul Timisoara, pentru a fi lasata sa intre in tara, chiar daca diva se enerveaza foarte usor si face scandaluri memorabile… (Mara Ion)

Leave a Reply