Fumau “iarba” pe strada! Trei tineri din Timisoara au fost prinsi de jandarmii din Gruparea Mobila avand asupra lor droguri de risc

Trei persoane care aveau asupra lor substante interzise, au fost depistate de jandarmi din Gruparea Mobila Timisoara, pe timpul serviciului de mentinere a ordinii publice.


La intalnirea cu jandarmii, persoanele au prezentat un comportament ezitant, ce a atras atentia. A fost luata masura stabilirii identitatii persoanelor, iar la verificari, a rezultat ca acestea au varsta de 21, 24, respectiv 26 de ani. Ele au fost observate in timp ce se aflau in autoturisme stationate pe strada.

“La perchezitiile corporale efectuate de jandarmi, asupra unei dintre persoane au fost gasite tigarete ce aveau in continut masa vegetala de culoare verde-olive, iar asupra celorlalte doua a fost gasita o tigareta si un plic transparent, in care se afla acelasi gen de masa vegetala”, ne-a transmis lt. col. Emilia Finata, purtatorul de cuvant al Gruparii de Jandarmi Mobila Timisoara.

Jandarmii au ridicat obiectele gasite, in vederea continuarii cercetarilor si au intocmit actele de sesizare necesare organelor de urmarire penala, avand in vedere faptul ca „detinerea de droguri de risc pentru consum propriu, fara drept” reprezinta infractiune, conform prevederilor Legii nr. 143/2000 privind combaterea traficului si consumului ilicit de droguri. (I.P.)

 

 

 

Leave a Reply