Maria Grapini sare in apararea Sorinei Pintea, fost ministru PSD arestat intr-un dosar de coruptie. “De ce trebuie inchisa o femeie care nu cu mult timp anuntase ca e bolnava?”

Revenita dintr-o delegatie in Spania, europarlamentara Maria Grapini spune ca a aflat cu stupoare despre arestarea preventiva a Sorinei Pintea – de parca in tara lui Don Quijote nu pot fi citite stirile online -, si sare in apararea fostului ministru al Sanatatii din Guvernul Dancila.


Politiciana din Timisoara spune ca-si asuma injuraturile pe care le va provoca atitudinea sa curajoasa si, prin intermediul unui text intesat de intrebari retorice, puncteaza asa-numitele deviatii de la normalitate din dosarul de coruptie al Sorinei Pintea.

“Nu stiu daca e vinovata sau nu Sorina Pintea! Asta trebuie sa decida instanta in baza unor probe solide. Dar de ce trebuie inchisa o femeie care nu cu mult timp anuntase ca e bolnava (se vedea si pe schimbarea infatisariii) pentru presupusa fapta? De ce nu s-a asteptat judecarea, mai intai?

De ce nu se vede acum solidaritatea feminina? De ce sa nu se judece mai intai cazul si mai apoi, daca este vinovata sa fie pedepsita? Stresul, umilinta, posibila agravare a bolii in detentia preventiva (preventiva la ce?), cine i le plateste si cum?

Cred ca trebuie sa facem ce spunem si sa avem curajul sa ne asumam public sa spunem atunci cand apar deviatii de la normalitate! Si mai adaug: parlamentarii care nu au dorit sa existe o lege a raspunderii magistratilor ar trebui sa aiba constiinta incarcata de raul care se intampla in justitie! Ii doresc multa sanatate Sorinei Pintea!”.

Sa mai spunem ca luarea de pozitia a Mariei Grapini este in consens cu politica editoriala a Antena 3, in conditiile in care postul de televiziune al mogulului Dan Voiculescu deplange soarta nemiloasa a Sorinei Pintea… (Mara Ion)

3 thoughts on “Maria Grapini sare in apararea Sorinei Pintea, fost ministru PSD arestat intr-un dosar de coruptie. “De ce trebuie inchisa o femeie care nu cu mult timp anuntase ca e bolnava?”

  1. CAND FURA ASEMENEA SUME SUNT SANATOSI TUN SI CAND SA DEA SOCOTEALA SUNT GRAV BOLNAVI.

  2. Varanule,asta este creatia ta!!!
    Cand era Varanul in puscarie la fel facea
    Asta este PSD

Leave a Reply