Discounturi si surprize, la inaugurarea brandului international House din Iulius Town Timisoara (P)

Iulius Town continua sa isi completeze mixul de retail cu cele mai dorite branduri de catre timisoreni. De joi, 5 martie 2020, vizitatorii ansamblului au parte de noi experiente de shopping, pentru ca vor descoperi trendurile fashion propuse de renumitul brand House. Cu ocazia inaugurarii, noua destinatie de moda urbana isi va intampina clientii cu discounturi si surprize.


Daca esti un impatimit al trendurilor sau esti adeptul stilului urban-casual, brandul House ti se potriveste. Noul magazin s-a inaugurat pe 5 martie, la parterul Iulius Mall, zona Atrium, insa inaugurarea va fi marcata sambata, 7 martie, cu nenumarate surprize. 

Un DJ va anima atmosfera cu ritmuri antrenante, in ton cu energia pe care o promoveaza tinutele House, ceea ce va face ca sesiunile de shopping sa fie si mai distractive. In plus, clientii vor avea posibilitatea sa pastreze amintiri haioase de la photo booth-ul special amenajat.

Inaugurarea House in Iulius Town este prilejul pentru ca pasionatii de moda si stil urban sa se bucure si de reduceri speciale. In perioada 5 – 8 martie, brandul de fashion ofera discounturi de pana la 25% la o varietate de articole: paltoane, jachete, jeansi, incaltaminte, genti, camasi cu maneca lunga pentru femei si barbati, pulovere, camasi cu maneca scurta pentru femei.

Colectiile House se adreseaza tinerilor aflati in cautarea inspiratiei de zi cu zi si a unui stil vestimentar unic. Brandul prezinta doua linii de fashion, care variaza: doua pentru femei (casual fashion si street chic) si doua pentru barbati (urban heritage si street&style).

Diversitatea, creatiile originale bazate pe tendintele actuale, modelele si imprimeurile curajoase sunt caracteristicile acestui brand, in care se regasesc toti cei care iubesc muzica buna, libertatea, spontaneitatea si distractia. Magazinul imbina linii diferite de moda, atat pentru iubitorii stilului urban, cat si pentru persoanele care prefera accentele vintage.

In prezent, House detine 210 magazine in Polonia, tara de origine, si 115 in strainatate. In Romania, magazinul din Iulius Town este cel cu numarul 11. House face parte din portofoliul grupului polonez de fashion LPP, alaturi de Reserved, Cropp, Sinsay si Mohito. (I.P.)

Leave a Reply