Teatru „Casuta prietenilor”, Targul Ladies Expo si alte evenimente, de Ziua Femeii, la Iulius Town Timisoara (P)

In weekend-ul dedicat femeilor, Iulius Town Timisoara a pregatit modalitati inedite pentru a petrece timpul liber. Spectacole sustinute de copii, targuri de cadouri, premii la cumparaturi si invitatii la relaxare se numara printre propuneri.


De vineri pana duminica, intre 6 si 8 martie 2020, cei care cauta idei de cadouri pentru femeile din viata lor gasesc inspiratie la Targul Ladies Expo.

In piateta Intersport si la demisolul Iulius Mall vor fi prezenti expozanti pregatiti sa convinga publicul ca propunerile lor vor cuceri doamnele si domnisoarele. Accesorii vestimentare, bijuterii, cosmetice si multe alte articole lucrate manual sau inspirate din bogatia naturii vor putea fi alese de la targul tematic.

Tot pentru a le sarbatori pe femei, pana duminica inclusiv, la Iulius Town continua campania „Celebrate Iulius Woman”, al carei mare premiu, acordat prin tragere la sorti, este un voucher in valoare de 1.000 de euro pentru bijuterii Kultho.

In campanie se pot inregistra toti cei care cumpara de minimum 200 de lei din magazinele Iulius Town, iar primii 100 de participanti din fiecare zi sunt rasplatiti cu premii instant.

Si restaurantele si cafenelele tematice din ansamblu s-au pregatit cu oferte speciale de Ziua Mondiala a Femeii, care pot fi consultate pe site-ul Iulius Town.

Pentru ca fericirea mamelor este completa atunci cand o vad pe cea a copiilor lor, la Iulius Town sarbatorim 8 Martie alaturi de cei mici.

De la ora 11,30, in zona Food Court se pune in scena piesa „Casuta Prietenilor”. Micutii vor afla dintr-un spectacol de teatru de papusi, sustinut de Teatrul MagicOz, despre loialitate, cum sa fii bun si cat de important este sa ai amici.

Cei care vor sa continue veselia o pot face in Trenuletul Distractiei. Ca de obicei, acesta circula de luni pana vineri, intre orele 15 – 20, si cu un program extins sambata si duminica, de la ora 10 pana la ora 20, cu o ora pauza de la ora 15.

Cadoul copiilor pentru mame este unul muzical, la Iulius Town. Duminica, de la ora 17, in Atrium, artistii de la Palatul Copiilor au pregatit un spectacol de talente, iar de la ora 18, in aceeasi locatie, pe scena vor urca mici balerine.

Sarbatoritele care vor un selfie cu Michael Jackson, Enrique Iglesias, Robert De Niro sau Ronaldo isi pot indeplini dorinta la Muzeul Figurilor de Ceara. Expozitia va fi disponibila pana pe 15 martie, la etajul Iulius Mall, iar costul biletelor este de 20 de lei pentru adulti si 10 lei pentru elevi, liceeni, studenti si pensionari. Pentru copiii in varsta de pana la 6 ani, intrarea este gratuita. (I.P.)

Leave a Reply