Ce avantaje au firmele din Timis care “absolva” programul de formare profesionala in domeniul economiei circulare organizat de CCIA Timis (P)

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, in calitate de partener oficial in Romania al Programului EIT Climate KIC, organizeaza in zilele de 2, 3 si 6 aprilie 2020,  intre orele 9 – 17, la sediul CCIAT din Piatata Victoriei nr. 3, un program de formare profesionala in domeniul economiei circulare.


Scopul programului este acela de a sprijini companiile si organizatiile in implementarea economiei circulare in activitatile proprii, astfel incat sa devina mai eficiente si mai competitive, reducandu-si costurile, generand mai multa plusvaloare, creand noi linii de afaceri, protejand mediul inconjurator si devenind astfel mai atractive pentru clientii atenti la trendurile si schimbarile legislative internationale.

Programul are rolul de a imbunatati modul in care actioneaza angajatii, facandu-i mai constienti in ceea ce priveste utilizarea resurselor de orice tip, tratarea deseurilor, folosirea energiei si crearea planurilor de actiune “circulare”.

De asemenea, programul pregateste organizatiile pentru accesarea fondurilor nerambursabile dedicate economiei circulare ale ciclului curent si viitor de finantare, fiind prefigurate tot mai multe oportunitati in acest sens.

EIT Climate KIC este cel mai mare parteneriat public-privat de inovare din Europa destinat prevenirii schimbarilor climatice, fiind compus din companii private dinamice, organizatii academice de renume si institutii ale sectorului public. EIT Climate KIC a fost creata in 2010 de catre Institutul European de Inovare si Tehnologie (EIT). Termen de inscriere: 25 martie 2020. (I.P.)

Nota: Informatii suplimentare se pot obtine la telefon 0372-185279, e-mail: cbadulescu@cciat.ro. Persoana de contact: Cristina Badulescu, coordonator Hub EIT Climate-KIC / CCIAT

Leave a Reply