Fostul sef al BCCO Alba, colonelul (r) Traian Berbeceanu, replica devastatoare la adresa unui realizator de emisiuni TV. “Ai continuat sa-ti incasezi simbria, din banii ciorditi de vremelnicii tai clienti!” UPDATE. Jurnalistul Doru Braia sare in apararea politistului

Fostul sef al Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate (BCCO) Alba, colonelul in rezerva Traian Berbeceanu, actual sef de cabinet al ministrului de Interne, i-a dat o replica devastatoare realizatorului de emisiuni de la Romania TV, Victor Ciutacu, pe care l-a numit ”vagaboanda”, ”obraznicatura mica” si ”dama trista si urata”, comparandu-l cu o femeie de moravuri usoare care primeste bani ”pe noptiera” de la interlopi.


”Ma intreaba multa lume, de ce nu-i raspund vagaboandei ciutace? Pai, de obicei nu vorbesc urat cu femeile insa, in cazul alora de moravuri usoare, mai fac exceptii.

Asadar, mai obraznicatura mica care strigi toata ziua sa moara Securitatea, taman din curtea institutiei, ai uitat fa, cand, in urma cu putini ani pisai ochii si baleai abundent rugandu-ma pe messenger sa cobor in mizeria ta, sa facem ceea ce tu numesti „o emisiune”?

Plangeai cu sughituri si muci, spunandu-mi cat de mult ma apreciezi, cat de mult ma respecti si cat de oripilat esti de nedreptatea care mi s-a facut. Hai sa le spunem oamenilor, vagaboanda mica, ce s-a schimbat de atunci.

Eu am fost achitat de Inalta Curte, pe fond, pentru toate mizeriile facute de aia cu constiinta asemanatoare cu a ta. Adevaratii interlopi, aia care-ti lasa tie plata pe noptiera, au fost condamnati la ani grei de puscarie. Iar tu, dama trista si urata, ai continuat sa-ti incasezi simbria, din banii ciorditi de vremelnicii tai clienti, interlopii. Hai sictir, secatura!”, a scris Berbeceanu pe Facebook.

Replica sa vine dupa ce Ciutacu l-a numit ”un inculpat notoriu”, ”militian suprem” si ”bruta”.

In decembrie anul trecut, ministrul de Interne, Marcel Vela, l-a numit pe Traian Berbeceanu in functia de sef de cabinet. (V.E.)

UPDATE. Jurnalistul Doru Braia sare in apararea lui Traian Berbeceanu si lanseaza acuzatii grave la adresa realizatorului de emisiuni de la Romania TV. “De regula, nu ma pronunt asupra prestatiei colegilor mei de breasla (mai mult sau mai putin profesionisti), dar ceea ce si-a permis Victor Ciutacu la adresa lui Traian Berbeceanu m-a infuriat peste masura! Pai, mai nemernicule, care nici macar de talpa la pantofii politistului n-ai fi bun, chiar crezi că uitam cum colectai sacii cu banet cand te ploconeai pe langa mafiotul Dan Ioan Popescu si te infoiai cu titlul de „consilier”?! Sau cum pretinzi tu „comisioane” pentru interventii pe langa ciumatii rosii, de la disperatii nedreptatiti de „Justitia” voastra putrezita?! Esti o flegma de om!”, scrie, pe Facebook, Doru Braia.

 

 

Leave a Reply