ADOPTA un caine politist! ITPF Timisoara cedeaza cu titlu gratuit doi ciobanesti germani, “pensionati” dupa sute de misiuni pe frontiera

Inspectoratul Teritorial al Politiei de Frontiera Timisoara a anuntat ca, potrivit procedurilor legale, cedeaza cu titlu gratuit anumite bunuri materiale, nevalorificate in urma licitatiei, care pot fi solicitate de orice persoana considerata eligibila de donator.


O procedura identica a fost derulata si anul trecut, in ianuarie 2019, cand au fost cedati catre doritori alte cinci “bunuri materiale”, respectiv cinci caini din rasa labrador si ciobanesc german, care au fost folositi in punctele de frontiera din vestul tarii pentru depistarea drogurilor, a armelor clandestine, a migrantilor ilegali, a tigarilor de contrabanda sau a altor marfuri interzise de lege.

De aceasta data, conducerea ITPF Timisoara a decis sa “pensioneze” doar doi caini politisti, care vor fi cedati iubitorilor de animale care au conditii pentru adapostirea si intretinerea acestora.

Este vorba despre cainele Pecela, femela din rasa ciobanesc german, nascut in 20.10.2012, aflat la Sectorul Politiei de Frontiera Oravita. Cainele este clinic sanatos, iar despre adoptarea acestuia se poate discuta cu Monica Anghel, persoana de contact, tel. 0255/571825. Cel de-al doilea caine politist intrat in procedura de cedare cu titlu gratuit este Nadaja, femela din rasa ciobanesc german, nascuta in 14.09.2010, aflata la Sectorul Politiei de Frontiera Orsova. Persoana de contact, Victor Carbunaru, tel. 0252/208010.

Potrivit anuntului postat pe pagina de internet a ITPF Timisoara, cainele de serviciu Nadaja se cedeaza cu titlu gratuit doar catre institutii publice sau unitati de cult. (V.E.)

 

Leave a Reply