Barbatul din Timisoara care si-a ucis mama cu un cutit, din cauza ca a intervenit cand se certa cu sotia, trimis in judecata

Procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Timis au dispus, in data de 13.03.2020, prin rechizitoriu, trimiterea in judecata in stare de arest preventiv a inculpatului S.F.I., 51 de ani, din Timisoara, pentru savarsirea infractiunii de violenta in familie (omor asupra unui membru de familie).


“Din cuprinsul rechizitoriului rezulta ca, in data de 17.12.2019, in jurul orei 18,55, pe fondul consumului de alcool si al unui conflict familial, inculpatul i-a aplicat mamei sale, in varsta de 74 de ani, multiple lovituri cu un corp inţepator taietor (un cutit cu lungimea lamei de lungime de 14,5 cm) in zona toracica si abdominala, producandu-i multiple plagi injunghiate penetrante, cu leziuni de organe vitale, care au condus la moartea victimei la scurt timp, la unitatea de primiri urgente din cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Timisoara”, ne-a transmis prim-procurorul Violeta Filip.

Reamintim ca tragedia s-a produs intr-un bloc de pe strada Iris, din zona Caii Sagului, in urma unei discuti aprinse intre soti. Barbatul in varsta de 51 de ani, care tocmai venise de la munca, din Germania, pentru a-si petrece sarbatorile cu familia, a inceput sa se certe cu sotia.

Pentru ca devenise violent, sotia, impreuna cu fiica in varsta de 15 ani, s-au inchis intr-o camera a apartamentului, iar adolescenta si-a sunat bunica, sa vina sa-i linisteasca pe parinti. In momentul in care batrana in vasta de 74 de ani a intrat in casa, fiul ei si-a varsat furia pe ea, injunghiind-o, de mai multe ori, in abdomen si in spate, cu un cutit cu lama de 14,5 cm.

Dosarul a fost trimis spre competenta soluţionare Tribunalului Timis. (V.E.)

Leave a Reply