PRECIZARE. Compania NIS Petrol nu intentioneaza sa reduca numarul angajatilor din Timis, in contextul epidemiei de coronavirus

Compania NIS Petrol vine cu precizari suplimentare, dupa ce directorul ITM Timis, Pavel Kasai, a anuntat public ca, in contextul crizei Covid-19, investitorii sarbi au luat masura de a lucra 15 zile cu o parte din angajatii din Timis si 15 zile cu ceilalti.


In vederea unei informari corecte si complete a cititorilor Impact Press, prezentam punctul de vedere al companiei NIS Petrol.

„In vederea continuarii activitatii diviziei de explorare si productie experimentala in cele mai bune conditii, NIS Petrol a decis reorganizarea lucrului in schimburi, prelungind durata de la 7 la 15 zile consecutive, pentru echipele operatorilor de sonda.

Masura nu are in vedere scaderea numarului de ore lucrate si nici numarului de angajati, scopul fiind reducerea frecventei deplasarilor personalului in perioada urmatoare.

Ea vizeaza mentinerea sanatatii angajatilor si vine astfel in intampinarea cerintelor autoritatilor responsabile privind limitarea cat mai puternica a deplasarii persoanelor, in vederea reducerii riscului de infectare cu COVID-19″, ne-a transmis Mihnea Predeteanu, managing partner la agentia care se ocupa de promovarea imaginii companiei petroliere din Serbia, parte a gigantului Gazprom. (G.G.)

Leave a Reply