Aura merge mai departe! Fosta sefa a invatamantului din Timis declanseaza “jihadul” si se va plange la CEDO ca a fost schimbata din functie, la terminarea mandatului

Aura Danielescu, cumnata fostului premier Sorin Grindeanu, nu se impaca deloc cu ideea ca a fost exclusa din “corpul generalilor” si ca va trebuie sa se intoarca pe un post de profesor itinerant la Scoala Gimnaziala din Masloc.


Nu i s-a mai prelungit mandatul de inspector scolar general la ISJ Timis, dupa 7 ani de domnie, in ciuda puzderiei de scrisori de sustinere care au ajuns in cutia postala a Ministerului Educatiei, astfel ca, intr-o criza de ego, s-a hotarat sa merga la CEDO, pentru a povesti, in amanunt, zilele amare pe care a fost nevoita sa le traiasca in acest weekend.

“Am vazut, de cateva minute, ca ai decis sa fiu eliminata din grupul ISG! Tin sa-ti reamintesc ca pana duminica, inclusiv, ar fi fost normal sa am acces. Nu s-a produs inca predarea/primirea si actul oficial nu a ajuns la ISJ, nici pentru mine si nici pentru Popescu”, ii atrage atentia ministrului Educatiei, Monica Anisie, intr-o scrisoare publicata, in exclusivitate, pe un portal de stiri, fidel cauzei.

Si pentru ca filonul revoltei este prezent in ADN-ul familiei – vezi aventura traita de Sorin Grindeanu in Palatul Victoria, in iunie 2017, cand s-a baricadat in cladire si, cateva zile, n-au reusit sa-l evacueze nici macar colegii sai de partid -, Aura Danielescu vrea sa dea tonul schimbarii in Romania. Cel putin, in domeniul invatamantului, insa nu la terminarea mandatului…

“Voi depune, luni, o plangere la CNCD si voi invoca schimbarea mea pe criterii politice. E o discriminare clara si voi face uz de intelegerea unor profesionisti. Ne vedem la Strasbourg, la Comisia pentru drepturile omului. Voi da un ton in tara asta ca e vremea schimbarii. Ca indiferent de guvern si partid politic ati putea avea bunul simt ca, dupa 30 de ani, sa lasati scolile sa se dezvolte. Sa nu le mai furati copiilor dreptul la o educatie de calitate”, este avertismentul dur al Aurei Danielescu, care nu intelege ca, in 2012, tot pe criterii politice a fost “cocotata” in varful ISJ Timis.

Astfel, criza coronavirusului din Romania se va dubla, de luni, cu o noua criza, mult mai ridicola: cea a schimbarii din functie a Aurei Danielescu… (Mara Ion)

Sursa foto: banatulazi.ro

One thought on “Aura merge mai departe! Fosta sefa a invatamantului din Timis declanseaza “jihadul” si se va plange la CEDO ca a fost schimbata din functie, la terminarea mandatului

Leave a Reply