Maria Grapini, revoltata ca nu a gasit paracetamol la farmacie! “Oameni buni, stocurile de medicamente, pe care s-ar putea sa nu le consumati pana la expirarea termenului, lipsesc altor concetateni!”

Maria Grapini ii cearta, intr-o postare pe Facebook, pe toti cei panicati de coronavirus, care si-au facut stocuri de medicamente, golind farmaciile de leacurile atat de necesare, in aceasta perioada. Europarlamentarul de Timis relateaza experianta sa personala, traiata astazi, la o farmacie din cartier.


A noua zi de cand sunt acasa! Azi mi-am pus masca si m-am dus la prima farmacie din cartierul meu! Era o singura clienta in farmacie, eu am astepta la usa? Stiti cat? 15 minute! Mereu mai dorea ceva, mai cauta in telefon ceva, o trimitea pe farmacista la rafturi cand se intorcea mai vroia ceva… A iesit cu o sacosa de cutii!

Am intrat sa iau o cutie de Aspacardin si una de Aspenter! Indraznesc sa cer si paracetamol! Draguta farmacista imi raspunde, trista: nu avem, au venit si-au luat cu zecile de cutii!

Oameni buni! Stocurile de medicamente la unii dintre dumneavoastra, pe care s-ar putea sa nu le consumati pana la expirarea termenului, lipsesc altor concetateni! Sa fim umani!”, este recomandarea Mariei Grapini, care se desprinde din aceasta postare exclamativa.

Pe de alta parte, stand acasa de atatea zile, Maria Grapini a observat ca i-au inflorit magnoliile si spune ca romanii trebuie sa gaseasca mijloace sa vada si partea buna a lucrurilor.

“De cand am magnolii nu am avut timp sa le observ cum imbobocesc, infloresc, cum se deschid in fiecare zi cate un pic! Trebuie sa gasim mijloace sa vedem si partea buna a lucrurilor! Nu este usor, mai ales pentru oamenii activi dar daca de autoizolare depinde viata oamenilor, atunci trebuie sa fim ascultatori! Sa ne rugam la Dumnezeu sa depasim aceste momente grele!”. (Mara Ion)

Leave a Reply