VIDEO Recorder! Un contract de peste 12 milioane de euro pentru cumpararea de masti de protectie, atribuit unei bucatarese din Giurgiu

O femeie din Calugareni care a lucrat ca bucatareasa la compania de apartament Romwine&Cofee este fericita castigatoare a unui contract de peste 12 milioane de euro pentru achizita de materiale sanitare necesare, atat de necesare, in combaterea pandemiei de Covid-19.


O fi refuzat ministrul Sanatatii Victor Costache sa gireze aceasta afacere scandaloasa si de aceea a trebuit sa plece?

Guvernul Romaniei, prin Oficiul National pentru Achizitii Centralizate, a incheiat un acord cadru in valoare de 56 de milioane de lei (12 milioane de euro) pentru achizitionarea de masti de protectie.

Potrivit Recorder, proprietara firmei castigatoare este o femeie din Calugareni, care a lucrat ca bucatareasa, iar sediul companiei Romwine&Cofee este intr-o incapere a unei case simple de tara.

Contractul a fost incredintat firmei Romwine&Cofee, infiintata in urma cu un an, si avand ca obiect principal de activitate „comert cu produse alimentare, bauturi si produse din tutun, efectuat prin standuri, chioscuri si piete”.

Romwine&Cofee este detinuta in acte de o anume Maria Cristian si are sediul in satul Uzunu din comuna Calugareni (Giurgiu). Marin Voinea, primarul din Calugareni, habar nu avea de existenta unei firme atat de puternice in comuna sa: „Nu figureaza la primarie. Nu are niciun bun trecut la noi la taxe si impozite”, a declarat primarul. (V.E.)

Citeste articolul complet pe Recorder.

Leave a Reply