“Nopti albe”, un titlu inspirat pentru spectatorii tinuti in case din cauza Covid-19. Teatru National din Timisoara, un nou spectacol online (P)

Luna aprilie incepe cu noua „Intalnire la voi acasa”, propusa de Teatrul National din Timisoara.


Astfel, in aceasta seara, de la ora 20, in deplin acord cu delicatetea, gratia si efemerul pe care le intruchipeaza primavara, spectatorii care sunt izolati in case din cauza coronavirusului sunt invitati pe canalul YouTube al Teatrului National din Timisoara, la Nopti albe, o fermecatoare adaptare dupa nuvela lui Dostoievski, o delicata confesiune despre iubire, fina ca un zambet.

Regizorul italian Stefano de Luca ii aduce in povestea noptilor albe pe actorii Madalina Ghitescu-Petre, Calin Stanciu jr., Matei Chioariu, Andrea Tokai si Mirela Puia.

Pentru a viziona, urmati link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=MKT2m9VVkBU&feature=youtu.be

Date despre spectacol:

Distributia: Madalina Ghitescu-Petre, Calin Stanciu jr., Matei Chioariu, Andrea Tokai si Mirela Puia

Regia artistica Stefano de Luca

Traducerea Flavia Pantaleone

Scenografia Linda Riccardi

Light design Lucian Moga

Data primei reprezentatii 30.06.2014

Inregistrarile tuturor spectacolelor difuzate in premiera online vor ramane active pe canalul YouTube pana pe 1 mai 2020.

Seria „Intalnirilor la voi acasa”, pe canalul YouTube al Teatrului National din Timisoara va continua, vineri, cu spectacolul Scene dintyr-o casnicie, in regia lui Radu Jude, respectiv duminica, cu Prometeu inlantuit, regia Kokan Mladenović. (I.P.)

Leave a Reply