Mariana Radulescu, demisa de la conducerea DSP Timis! Noul director, medicul Mihaela Walkovici, are sustinerea explicita a PNL

Directia de Sanatate Publica din Timis are, de astazi, un nou director. Este vorba despre Mihaela Walkovici (foto), medic la Institutul de Boli Cardiovasculare Timisoara, care face parte din Comisia de sanatate a PNL Timis.


Schimbarea din functie a juristei Mariana Radulescu era iminenta, la nici o luna de la numirea in functie, dupa ce, consiliata de un fost jurnalist, a declansat un scandal public legat de carantinarea Maternitatii Odobescu.

Revoltata ca nu a fost consultata asupra acestei decizii, care a apartinut conducerii Prefecturii Timis si a Spitalului Municipal Timisoara, a cerut redeschiderea maternitatii, cu consecinta infectarii cu Covid-19 a mai multor cadre medicale, lauze si femei insarcinate.

De remarcat ca, luni dimineata, Mariana Radulescu a avut o ultima zvacnire de autoritate, intr-o aparitie la Antena 3, unde a intors toate evenimentele in favoarea sa, spunand ca a decis reducerea activitatii spitalului si transferul femeilor insarcinate la spitalul Premiere, chestiuni pe care, cu cateva zile in urma, le critica.

Dupa Cornelia Malac si Mariana Radulescu, Mihaela Walkovici este al treilea director al DSP Timis din timpul pandemiei de coronavirus, un director care, in sfarsit, are sustinerea explicita a unui partid, respeciv a PNL. (Mara Ion)

Leave a Reply