Iulius Town Timisoara va aprinde iluminatul exterior in totalitate, in aceasta seara, in semn de solidaritate cu cei care lupta, din prima linie, impotriva Covid-19 (P)

Iulius Town se alatura actiunii „Lumineaza orasul prin tine”, initiata de Asociatia Timisoara 2021, din solidaritate fata de personalul medical. Continuam sa fim alaturi de spitale si prin donatii directe pe www.iuliusincomunitate.ro.


Miercuri, 8 aprilie 2020, de la ora 21.00, Iulius Town Timisoara va aprinde iluminatul exterior in totalitate, in semn de solidaritate fata de cei care lupta impotriva  COVID-19. Este un mesaj de sustinere, care intareste misiunea campaniei „Doneaza azi, zambeste maine”, initiata de compania IULIUS pe www.iuliusincomunitate.ro, care faciliteaza donatiile directe catre trei spitale din Timisoara.

Iulius Town sustine si se alatura actiunii „Lumineaza orasul prin tine”, o initiativa a Asociatiei Timisoara 2021, care indeamna timisorenii sa aprinda lanterne sau lumini din balcoane sau la ferestre, timp de un sfert de ora, astazi, de la ora 21. 

Este modalitatea prin care se doreste transmiterea unui mesaj de solidaritate celor aflati in prima linie de lupta cu pandemia de coronavirus, dar si sa uneasca locuitorii intr-o actiune pozitiva, oferindu-le curaj si incredere. Astfel, pentru 15 minute, iluminatul exterior din ansamblul Iulius Town, inclusiv din parcul Iulius Gardens, va fi aprins cu acest scop.

Tot din responsabilitate fata de personalul medical, compania IULIUS desfasoara campania „Donam azi, zambim maine”, care ii uneste pe toti cei ce vor sa ajute. Platforma creata pe site ul www.iuliusincomunitate.ro faciliteaza donatiile si sponsorizarile directe in conturile a 13 spitale din Timisoara, Iasi si Suceava, astfel incat banii sa ajunga in timp real la cei care au cea mai mare nevoie de ei pentru echipamente de protectie si produse dezinfectate.

Astfel, oricine poate dona orice suma, online, fara comisioane, catre Spitalul Clinic de Boli Infectioase si Pneumoftiziologie „Dr. Victor Babes”, Spitalul Clinic Judetean de Urgenta „Pius Brinzeu” si Spitalul Clinic Municipal de Urgenta din Timisoara.

Pana acum, la nivel national, suma totala oferita de IULIUS in sprijinul sistemului medical se ridica la peste 150.000 de euro (734.450 de lei). Cu exceptia a 100.000 de lei, donati prin intermediul campaniei „Un Singur Cluj”, la Cluj-Napoca, restul sumei a fost virata direct in contul unor spitale din Timisoara, Iasi si Suceava.

Astazi, din nou, asa cum am facut si la inaugurarea Iulius Town Timisoara, luminam orasul impreuna! (I.P.)

Leave a Reply