VIDEO. Avocat din Baroul Timis, sicanat in trafic! “Soferul unui Mercedes m-a certat pe sosea, cu frane bruste si blocaje pe ambele benzi!”

Un incident rutier petrecut, marti seara, la iesirea din Timisoara, pe DN 6, a ajuns in atentia IPJ Timis, urmand ca oamenii legii sa identifice un sofer teribilist si sa dispuna masurile legale ce se impun.


Este vorba despre conducatorul unui autoturism Mercedes, cu nr. TM-33-RMR, care a blocat calea unui alt participant la trafic, avocat in Baroul Timis, care nu s-a tras rapid pe banda I de mers, cand i s-au facut flash-uri agresive din spate.

“Venea cu mare viteza dinspre Timisoara, cred ca avea 120 km/h, desi acolo e restrictie de 70. Mi-a dat cateva flash-uri sa trec pe banda I, dar mi-am continuat mersul. Ca sa ma certe, m-a depasit si, dupa sensul giratoriu de la Ghiroda-Aeroport, a tot dansat in fata mea pe sosea. Chiar a si pus frana de doua ori, pentru a-mi testa vigilenta la volan”, ne-a declarat avocatul, care a trimis o plangere online pe adresa de e-mail a IPJ Timis.

Reamintim ca, in urma cu aproape 3 luni, un alt avocat din Baroul Timis a obligat Biroul Politie Autostrazi A1 sa amendeze un “bizon” din trafic cu 1.300 de lei, dupa ce l-a filmat cu camera de bord facandu-i semne obscene. (V.E.)

One thought on “VIDEO. Avocat din Baroul Timis, sicanat in trafic! “Soferul unui Mercedes m-a certat pe sosea, cu frane bruste si blocaje pe ambele benzi!”

  1. Fara suparare, dar si avocatul a gresit. Nu stiu daca cunoaste Codul Rutier, dar banda a doua e pentru depasire si nu era treaba lui sa vada cu ce viteza circula altul ci a Politiei Rutiere. Concluzia… amandoi la fel

Leave a Reply