Mesaj apocaliptic transmis de judecatoarea Adriana Stoicescu, presedinta Tribunalului Timis! “Vom disparea ca neam, din cauza incapacitatii de a distruge mizeria care ne-a invadat viata!”

Romania a devenit o tara a nimanui, care moare cate putin, iar invierea ei pare tot mai departe, este concluzia la care a ajuns presedinta Tribunalului Timis, judecatoarea Adriana Stoicescu.


Sarbatoarea Invierii Domnului, celebrata de catolicii si protestantii din intreaga lume, a fost marcata de magistratul banatean printr-un soi de predica apocaliptica, in care proroceste ca “vom disparea ca neam, nu din cauza unei molecule ce ne distruge sistemul imunitar, ci din cauza incapacitatii noastre de a distruge mizeria care ne-a invadat viata”.

Defetismul strabate tot textul, de la un capat la celalalt, romanii fiind facuti raspunzatori pentru mizeria si coruptia din spitale si din institutiile publice, din fabricile de diplome, ca au tolerat jafurile care au distrus tara.

“Producem pe banda rulanta golaneala, smecherie ieftina si combinatii. Noi am distrus invatamantul, cultura, cercetarea, am aruncat la gunoi tot ce inseamna valoarea adevarata si i-am lasat apoi pe cei „isteti” sa-si propulseze neamurile si pilele si protejatii”, mai spune Adriana Stoicescu, decretand ca minciuna nu mai sta cu regele la masa, ci ca minciuna a devenit regina.

Un text bulversant, apocaliptic, care pare inspirat din evangheliile biblice sau din romanele celebre ale lui Dostoievski. “Suntem datori fata de noi si cei dragi noua sa facem ceva pentru amarata asta de tara care ne hraneste, inainte de o strivi prostia si impostura. Invierea Lui nu e, din pacate, si invierea noastra”, este concluzia la care ajunge Adriana Stoicescu, nelasand nicio urma de speranta pentru oamenii pozitivi, tonici, care mai cred in frumos, regenerare, dreptate si adevar… (G.I.)

 

Leave a Reply