Program special de Paste al magazinelor deschise, din Iulius Town Timisoara. Totul pentru sarbatori, intr-un singur loc (P)

Anul acesta, sarbatorile de Paste sunt diferite, insa suntem mai uniti si mai apropiati! Mai mult ca oricand, le petrecem acasa, alaturi de cei dragi, chiar si de la distanta. Traditiile nu se schimba, asa ca Iulius Town Timisoara continua sa-ti fie alaturi in pregatirile pentru Paste.


Tot ce ai nevoie pentru curatenie, masa in familie, cadourile de la Urechila si pauza de relaxare gasesti intr-un singur loc, la magazinele deschise in Iulius Town.

Pe lista ta de cumparaturi se afla bunatati traditionale, cozonac, pasca, preparate specifice, cadouri de la Iepuras, produse de curatenie si articole pentru o casa primitoare? Le gasesti pe toate in acelasi loc, la Auchan.

Pana vineri inclusiv, 17 aprilie 2020, programul celui mai mare hypermarket din oras ramane intre orele 8 si 21, iar sambata, va fi deschis de la ora 8 la ora 18. 

In continuare, pe langa spatiul generos, care permite accesul fara timp de asteptare la intrare, evitarea aglomeratiei si pastrarea distantei minime intre persoane, sunt implementate masuri pentru siguranta clientilor.

Sunt dezinfectate frecvent toate carucioarele, casele de marcat, benzile de produse, POS-urile, vitrinele si frigiderele, iar cumparatorii au la dispozitie substante pentru dezinfectarea mainilor.

Mai mult, cele 8 case self scan ofera posibilitatea de a face cumparaturile autonom, nefiind necesara interactiunea cu alte persoane pentru scanare si plata. In plus, stocul este aprovizionat zilnic la toate categoriile de produse, astfel incat clientii sunt incurajati sa cumpere in mod responsabil.

Cozonacul, pasca, deserturile nu pot lipsi de pe masa de Paste, asa ca le gasesti la cofetaria Andalusia, care este deschisa in intervalul 10 – 20 pana vineri inclusiv, iar sambata, de la ora 10 la ora 18. Pentru confortul casei, in care petrecem atat de mult timp, poti alege produse din oferta generoasa a dm drogherie markt, de la ora 10 la ora 20. Sambata, gasesti deschis intre 10 si 18.

Daca ai nevoie de medicamente, farmacia HelpNet este deschisa intre 8 si 21 pana pe 17 aprilie, iar sambata, de la 8 la 18. Si, pentru un plus de imunitate, poti merge la Enigma, unde gasesti produse naturiste. Programul este 10 – 20,  iar pe 18 aprilie va fi 10 – 18.

Prietenii necuvantatori vor putea avea parte de rasfat culinar si sesiuni prelungite de joaca dupa o vizita la Animax si Zoomania, care sunt deschise de la 12 la 20. Sambata, pet shop-urile vor functiona in intervalul 12 – 18.

Cu totii ne dorim sa stam alaturi de cei dragi de sarbatori si sa ii stim in siguranta! Astfel, duminica si luni, 19 si 20 aprilie, magazinele vor fi inchise, pentru ca si cei care se afla zilnic in spatele caselor de marcat sau ne ofera serviciile de care avem nevoie, mai ales in aceasta perioada dificila, sa petreaca Pastele in familie.

De marti, 21 aprilie, se va reveni la programul provizoriu disponibil pe site-ul www.iuliustown.ro.

Pentru a facilita accesul clientilor catre locatiile cu produse de stricta necesitate, parcarea subterana Mall Parking, amplasata sub hypermarketul Auchan, este fara plata. Cand mergeti la cumparaturi, va rugam sa va luati toate masurile de autoprotectie si sa pastrati distanta minima fata de alte persoane. Acum este momentul sa ne bucuram de familie si sa-i protejam pe cei iubiti cat de bine putem. (I.P.)

Leave a Reply